1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Hiomalaikat pikakiinnityksellä
 6. Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro Extra Cut Puhdistuslaikka, 150 mm x 13 mm x 6 mm, A XCRS, Vihreä

Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro Extra Cut Puhdistuslaikka, 150 mm x 13 mm x 6 mm, A XCRS, Vihreä

Part-numero PN519313M ID 7100192734UPC 04054596607071
 • Poistaa nopeasti paksun ruosteen ja maalin sekä korroosion ja puhdistaa hitsaussaumat
 • Alumiinioksidimineraali poistaa tehokkaasti pintakerroksen ja valmistelee alla olevan paljaan metallipinnan
 • Suuri mukautuvuus mahdollistaa suuremman kosketuspinnan ja nopeamman puhdistushionnan
 • Erittäin kestävä kuitumateriaali ei lohkeile ja kestää myös reunojen käsittelyä
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
150 mm
Hiontamateriaali
Alumiinioksidi
Karkeus
Erittäin karkea
Liitteen tyyppi
TR +
Määrä pakkauksessa
6
Tuotemerkki
Scotch-Brite™
Tuotemuoto
Levy
Tuotteen väri
Vihreä
Lisätietoja
 • Poistaa nopeasti paksun ruosteen ja maalin sekä korroosion ja puhdistaa hitsaussaumat
 • Alumiinioksidimineraali poistaa tehokkaasti pintakerroksen ja valmistelee alla olevan paljaan metallipinnan
 • Suuri mukautuvuus mahdollistaa suuremman kosketuspinnan ja nopeamman puhdistushionnan
 • Erittäin kestävä kuitumateriaali ei lohkeile ja kestää myös reunojen käsittelyä
 • Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja mahdollistaa pitkän käyttöiän
 • Korkeille kierrosluvuille, vähemmän tärinää
 • Roloc™+ -kiinnitysjärjestelmä helpottaa laikan vaihtamista
 • Käytetään Roloc™+ -alustan kanssa (myydään erikseen)

Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro Extra Cut -puhdistuslaikan alumiinioksidimineraali ja uusi verkkorakenne luovat kestävän laikan hyvillä aineenpoisto-ominaisuuksilla. Laikka on suunniteltu aggressiivisempaan puhdistukseen, kuten paksun ruosteen, maalin ja korroosion poistoon ja alla olevan paljaan metallipinnan esivalmisteluun.

Scotch-Brite™ Roloc™+ XT Pro Extra Cut -puhdistuslaikan alumiinioksidimineraali ja uusi verkkorakenne luovat kestävän laikan hyvillä aineenpoisto-ominaisuuksilla. Uusi verkkorakenne, hartsisidos ja alumiinioksidimineraali muodostavat kestävän laikan puhdistushiontaan. Joustavan verkkorakenteen ansiosta nämä laikat mukautuvat entistä paremmin työkappaleen muotoihin, jolloin kontaktipinta on suurempi ja puhdistus nopeampaa. Laikka mukautuu mm. hitsaussaumojen epätasaisiin reunoihin puhdistaen sauman tehokkaasti, ja auttaa ulottumaan vaikeapääsyisiin kohtiin. Kestävä alumiinioksidimineraali puhdistaa tehokkaasti jättäen hieman karkeamman pinnan kuin XT Pro-puhdistuslaikka. Soveltuu aggressiivisempiin puhdistussovelluksiin, kuten hitsausjälkien poistoon, paksun ruostekerroksen poistoon sekä maalin ja korroosion poistoon kuoppia jättämättä. Yhdellä työvaiheella onnistuu pintakerroksen poistaminen sekä pinnan valmistelu hitsaamista tai liiman levittämistä varten, mikä säästää työaikaa, kun laikkaa ei tarvitse vaihtaa. Hiomapöly ei myöskään sitoudu avoimeen verkkorakenteeseen, mikä ehkäisee hiomatuotteen tukkeutumista. Laikan suorituskyky säilyy yhtä hyvänä koko hiomatuotteen käyttöiän ajan, sillä laikkaa vahvistava hartsisidos murtuu asteittain käytön myötä ja paljastaa jatkuvasti uutta kuitua ja kestävää alumiinioksidihiomamineraalia. Erittäin kestävä kuitumateriaali ei lohkeile, ja siitä valmistetut laikat tuottavat myös vähän tärinää ja kipinöitä, soveltuvat korkeille kierrosluvuille ja kestävät käytössä pitkään. Nämä laikat tuottavat vähän tärinää ja kipinöitä, soveltuvat korkeille kierrosluvuille ja kestävät käytössä pitkään. Lisäksi niissä on kätevä Roloc™-kiinnitysjärjestelmä. Roloc™-kiinnitystappi on kiinnitetty laikan läpi, mikä lisää kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, sillä tällöin laikasta voi käyttää myös pelkkää reunaa esimerkiksi pienahitsien ja muiden vaikeapääsyisten kohteiden puhdistamiseen. Roloc™-laikka on helppo ja nopea kiinnittää hiomakoneen Roloc™-alustaan (myydään erikseen). Valmistelun ja laikan vaihdon nopeutuminen auttaa parantamaan tuottavuutta.

Käyttökohteet

 • Hitsaussaumojen puhdistus ja paksujen ruoste- ja maalikerrosten poisto, korroosion, hitsausjälkien ja saumatiivisteiden poisto
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.