1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Hiomalaikkojen pidikkeet ja hioma-alustat
 5. 3M™ Hookit™ Clean Sanding hioma-alusta, , 127 mm x 9.52 mm x 7.93 mm, 44 Hål

3M™ Hookit™ Clean Sanding hioma-alusta, , 127 mm x 9.52 mm x 7.93 mm, 44 Hål

Part-numero PN203533M ID 7100037832UPC 00051141203539
 • 3M Xtract™:n patentoitu monireikäinen kuvio tarjoaa erinomaisen pölynpoiston, joka estää kuormituksen, lisää tuottavuutta ja tarjoaa puhtaamman työympäristön
 • Yksiosainen kierrekara vähentää tärinää ja parantaa tasapainoa
 • Matalaprofiilinen tiheä vaahtomuovi ja pyöristetty 35 asteen viistetty reuna mahdollistavat kestävän ja voimakkaan katkaisun.
 • 3M™ Hookit™ -tarrakiinnitysjärjestelmä tekee laikan vaihdosta helppoa ja optimoi laikan käyttöiän
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Enimmäis-RPM
12000
Etuväri
Musta
Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä)
127 mm
Käyttökohde
Viimeistelyhionta, Pinnan valmistelu
Kierteen koko
5/16-24 EXT
Koko
127mm
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
15,24 cm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
1,43 cm
Koukkutyyppi
2
Määrä pakkauksessa
10
Muodon tyyppi
Molded - Clean Sanding
Nettopaino (metrijärjestelmä)
127,01 g
Paksuus
9,39 mm
Reikien määrä
44
Suurin nopeus
12000 Metre Per Second
Teollisuudenalat
AOEM, Maalauksen valmistelu
Tiheysluokka
Puolikova
Tuotemerkki
Hookit™
Tuotteen tyyppi
Hioma-alusta
Tyyppi
Pölyn hallinta
Lisätietoja
 • 3M Xtract™:n patentoitu monireikäinen kuvio tarjoaa erinomaisen pölynpoiston, joka estää kuormituksen, lisää tuottavuutta ja tarjoaa puhtaamman työympäristön
 • Yksiosainen kierrekara vähentää tärinää ja parantaa tasapainoa
 • Matalaprofiilinen tiheä vaahtomuovi ja pyöristetty 35 asteen viistetty reuna mahdollistavat kestävän ja voimakkaan katkaisun.
 • 3M™ Hookit™ -tarrakiinnitysjärjestelmä tekee laikan vaihdosta helppoa ja optimoi laikan käyttöiän

3M:n matalaprofiiliset Xtract™ -hioma-alustat ovat vahvoja mutta joustavia, ja ne tuovat monipuolisuutta tasohiontasovelluksiin. Alustat on suunniteltu kiinnittämään 3M Xtract -laikka tukevasti epäkeskohiomakoneessa (myydään erikseen). Osa kuuluu 3M Xtract -sarjaan, joka on suunniteltu optimaaliseen pölynpoistoon. Imu poistaa pölyn työkappaleesta, mikä pidentää laikan käyttöikää ja parantaa tuottavuutta. Käytä tätä hioma-alustaa karkeiden laatujen kanssa, kun tarvitset hyvää tasoitusta.

Voimakkaaseen tasohiontaan Valmistettu tiiviistä vaahtomuovista. Siinä on 35 asteen tylppä kartiomainen reuna, joka lisää kestävyyttä. 3M:n matalaprofiiliset Xtract™ -hioma-alustat ovat ihanteellisia voimakkaaseen tasohiontaan. Pölynhallinnan tiede Patentoitu monireikäinen kuviomme muodostaa imun ja auttaa poistamaan pölyä laikasta, työkappaleesta ja ilmasta. Hiomalaikkojen hiontateho säilyy paremmin ja ne kestävät pidempään, kun laikka ei tukkeudu pölystä. Pölyn vähentäminen on entistä helpompaa 3M Xtract -laikoilla, jotka on suunniteltu optimaaliseen pölynpoistoon. Parhaan pölynpoiston saavuttamiseksi käytä tätä laikkaa 3M Xtract™ -alustan ja imuominaisuuden sisältävän epäkeskohiomakoneen kanssa (molemmat myydään erikseen). Patentoitu monireikäinen kuviomme 3M Xtract -tuotteissa poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet. Tämä reikärakenne ei edes vaadi reikien kohdistamista hioma-alustan kanssa (joka on kiinnitetty epäkeskohiomakoneeseen ja myydään erikseen), ja se tekee kiekkojen vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmässä käytetään tarrakiinnitystä, mikä tekee laikkojen vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. Kaikki tämä lisää tuottavuutta ja vähentää materiaalin kulutusta. Pölyn vähentäminen lisää merkittävästi katkaisutehoa ja laikan käyttöikää, mikä lopulta vähentää käyttökustannuksia. Keskity työntekoon 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmän avulla Vaatiipa työsi epäkesko- tai pyöröhiomakonetta, kiillotuskonetta, hiomakonetta, poraa, viimeistelyhiomakonetta tai muuta sähkötyökalua, 3M Hookit -tuotteiden avulla voit keskittyä enemmän tehtävään ja vähemmän työkaluihin. Tarrakiinnityksellä varustetuissa 3M:n Hookit-hiomatuotteissa on hioma-alustaan (myydään erikseen) yhteensopiva tarramateriaali, jossa pienet koukut kiinnittyvät silmukoihin. Kiinnitys on nopea, helppo ja kestävä käytön aikana. 3M Hookit -kiinnitys- ja irrotusjärjestelmällä varustetut hionta-, viimeistely- ja pintakäsittelytuotteet antavat sinulle tehokkaan tavan työstää monivaiheisia viimeistelyprosesseja, ja niitä voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen hioma-aineen käyttöiän ajan.

Käyttökohteet

 • Pitää 3M™ Hookit™ Clean Sanding -laikan tukevasti paikallaan epäkeskohiomakoneessa
 • Käytetään aggressiiviseen tasohiontaan
 • Käytä pyöröhiomakonetta, kiillotuslaikkaa, hiomakonetta, poraa, viimeistelylaikkaa tai muuta konetta
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.