1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Rakenneliimat
 5. Pikaliimat
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500, 500g

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500, 500g

 • Osanumero PR1500 500
 • 3M ID 7100034071
 • UPC 04046719917969,04054596839625

Nopeasti asettuva koostumus pitää prosessit käynnissä

Pikaliima sopii hyvin huonosti tarttuvien materiaalien, kuten EPDM-kumin ja nylonin liimaamiseen

Paksu liima täyttää välykset

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nopeasti asettuva koostumus pitää prosessit käynnissä
 • Pikaliima sopii hyvin huonosti tarttuvien materiaalien, kuten EPDM-kumin ja nylonin liimaamiseen
 • Paksu liima täyttää välykset
 • Korkea viskositeetti estää valumisen väärille alueille

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 on suunniteltu vahvaksi, korkean viskositeetin teollisuusliimaksi. Tämä nopeasti asettuva syanoakrylaattiliima kovettuu huoneenlämmössä, ja se on suunniteltu toimivaan poikkeuksellisen hyvin vaikeasti liimattavien materiaalien, kuten EPDM-kumin, voimakkaasti pehmitetyn PVC:n, ABS:n ja nylonin, kanssa.

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 tarttuu hyvin moniin materiaaleihin huonosti tarttuvien EPDM-kumin ja nylonin lisäksi. Tämä paksu, kirkas liima tarttuu hyvin myös muihin yleisiin materiaaleihin, kuten jäykkiin vaahtomuoveihin, metalliin, muoveihin ja kumiin. Nopeasti asettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla. Liiman korkea viskositeetti auttaa pitämään sen paikoillaan siirtymättä, ja se liimaa sekunneissa. Tätä nopeasti toimivaa syanoakrylaattia voidaan myös käyttää täyttämään välyksiä. Se luo nopeasti asettuvan liitoksen tuotantotehtävissä, joissa suuria määriä tuotetaan nopeasti. Käsittelylujuus saavutetaan ympäristöolosuhteista riippuen 10–100 sekunnissa. Täysi liimauslujuus saavutetaan vuorokauden sisällä, jolloin on syntynyt merkittävän hyvä leikkauslujuus: 196,9 kgf/m2.

Suositellut käyttökohteet

Kuljetusvälineet

Erikoisajoneuvot

Metallityöt

Rakentaminen

Lääketiede

Puolustusvoimat ja julkisen hallinto

Yleisesti teollisuudessa

Huolto- ja korjaustyöt

Elektroniikka

Kulutustavarat

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 on monien muiden pikaliimojemme tapaan helposti levitettävää. Kirkasta nestettä on helppo levittää tarkasti suoraan pullosta – lisävarusteita ei tarvita. Se on yksikomponenttinen, teollisuustason liima, joten liimaliitoksen muodostamiseen ei tarvitse sekoittaa muita lisäaineita. Levityksen jälkeen täytyy odottaa vain 100 sekuntia: liima on tämän jälkeen saavuttanut käsittelylujuuden. Aikaa osien asetteluun on siis riittävästi. Kun osat on aseteltu kohdalleen, liima saavuttaa täyden kovuutensa vuorokaudessa 22 °C lämmössä.

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima PR1500 liimaa yhteen erilaisia materiaaleja, mukaan lukien jäykkää muovia (vaahdotettu styreeni), joustavaa vaahtomuovia (lateksi, uretaani), kangasta, huopaa, korkkia ja lasikuitua, jäykkää vaahtomuovia (uretaani), muoveja (luja nylon), muoveja (ABS, PVC, akryyli), metallia, muoveja (polyolefiinit).

Tyypilliset ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Vastaavia tuotteita

Fyysinen muoto Neste
Käyttökohteet: Maali,Muovit (joustava vinyyli),Kumi (ei EPDM-kumi),Keramiikka,Muovit: LSE (polypropeeni, polyeteeni),Kumi,Tasainen,Elastomeerit,Metalli,Neopreeni,Maalaamaton metalli,Maalit (jauhemaalattu, maalattu metalli, komposiittipaneeli),Silikonitiivisteet,Lasi,Korkea pintaenergia, (400-1100 dyneä/cm),Kivi,EPDM-kumi,Nailon,Muovit: HSE, MSE (ABS, akryyli, polykarbonaatti, nailon),Maalattu metalli
Sisä-/ulkokäyttöön molemmat
Teollisuudenalat Puuteollisuus, Metallintyöstö, Kyltit, eErikoisajoneuvo
Tuotemerkit Scotch-Weld™
Täydellinen kovettumisaika 24 Hours @ 72 F (22 C)