3M™-suojahaalari 4510, XL

3M ID 7000089664UPC 040467194016283M Tuotenumero 4510 XL
 • Tyypin 5/6 -suojahaalari, joka on suunniteltu suojaamaan kustannustehokkaasti vaarallisilta pölyiltä ja rajoitetusti nesteiltä.
 • Suojaa biologisilta vaaroilta standardin EN 14126 mukaisesti
 • Valmistettu pehmeästä ja kevyestä kuitukangasmateriaalista, joka sisältää kestävää, roiskeilta suojaavaa ja hengittävää mikrohuokoista laminaattia.
 • Sertifioitu suojaamaan tyypin 5/6 vaarallisilta pölyiltä ja rajoitetusti nesteroiskeilta.
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Koko
XL
Lisäsuojaus
Antistaattinen suojaus, Radioaktiiviset hiukkaset
Määrä pakkauksessa
20
Materiaali
Laminaatti
Ominaisuudet
2-paneelin huppu, Antistaattinen, Joustavat hihansuut, Joustava vyötärö, Joustava vyötärö ja lahkeensuut, Radioaktiiviset hiukkaset
Pakkaus
Yksittäispakkaus
Pienin myyntiyksikkö
Kappale
Sauman tyyppi
Sarkasaumat, Ommellut ja sidotut saumat
Sulkumenetelmä
Kaksisuuntainen vetoketju
Suositellut käyttökohteet
Vähentäminen ja korjaaminen, Asbestin tarkastus, paikan valmistelu, eristys, Puhdistus ja kunnossapito, Puhdastilat, Elintarviketeollisuus, Teollisuuden kevyt puhdistus, koneiden huolto, Maalaus, Maalaus ja pinnoitus, hartsit, Torjunta-aineiden käyttö, Lääketeollinen jalostus, Lääketeollisuuden käsittely; myrkyllisten jauheiden käsittely
Suositeltu teollisuudenala
Suunnittelu ja rakentaminen, Laitoksen puhtaanapito, Elintarviketurvallisuus
Tuoteavain
4510
Tuotesarjat
4510
Tuotteen tyyppi
Kertakäyttöiset haalarit, Suojahaalarit
Tuotteen väri
Valkoinen
Tyyli
2-paneelin huppu, Joustavat hihansuut, Joustava vyötärö, Joustava vyötärö ja lahkeensuut
Vaaran tyyppi
Suojaa tietyiltä roiskeilta ja kiinteiltä ilman hiukkasilta (tyypit 5 ja 6), Pöly, Kevyt nesteroiske, Hiukkanen
Tuotteen tiedot
 • Tyypin 5/6 -suojahaalari, joka on suunniteltu suojaamaan kustannustehokkaasti vaarallisilta pölyiltä ja rajoitetusti nesteiltä.
 • Suojaa biologisilta vaaroilta standardin EN 14126 mukaisesti
 • Valmistettu pehmeästä ja kevyestä kuitukangasmateriaalista, joka sisältää kestävää, roiskeilta suojaavaa ja hengittävää mikrohuokoista laminaattia.
 • Sertifioitu suojaamaan tyypin 5/6 vaarallisilta pölyiltä ja rajoitetusti nesteroiskeilta.
 • Kaksiosainen huppu, kaksisuuntainen myrskyläpällinen vetoketju ja joustavat aukot vähentävän ihokosketusriskiä.
 • Antistaattinen pinnoite standardin EN 1149-5 mukaisesti vähentää staattisen varauksen purkausta ja kipinäriskiä

3M™-suojahaalari 4510 tarjoaa suojan tartuntatekijöitä, eräitä vaarallisia pölyjä ja rajoitetusti nesteroiskeita vastaan. PE-laminaatti sisältää mikrohuokosia, jotka mahdollistavat kuumuuden ja kosteuden haihtumisen iholta ja puvun läpi tarjoten kevyen, mukavan ja suojaavan ratkaisun.

CAT III -sertifioitu 3M™-suojahaalari 4510 suojaa tyypin 5 vaarallista pölyltä ja tyypin 6 nesteroiskeilta. 3M-suojahaalari 4510 täyttää useat kemiallisten suojavaatteiden standardivaatimukset, mukaan lukien tartuntatekijät EN 14126, radioaktiiviset hiukkaset EN 1073-2, EN ISO 1149, EN ISO 13688, tyypin 6 nesteroiskeet EN 13034 ja tyypin 5 pöly EN ISO 13982-1. Sisältää hyvin peittävän kaksiosaisen hupun ja kaksisuuntaisen vetoketjun suljettavalla läpällä. Joustavat vyötärö-, hihansuu- ja nilkkaosat varmistavat käyttömukavuuden ja paikoillaan pysyvän peittävyyden. Puhdas valkoinen materiaali on valmistettu laminoimalla polyeteenikalvo pehmeäksi kuitukangaspolypropeeniksi. Materiaali on kestävää ja erittäin vähän nukkaavaa. Antistaattinen pinnoite vähentää staattisen varauksen purkausta ja auttaa minimoimaan kipinäriskiä ja syttymistä. Suojahaalari on kevyt ja pehmeä. Mikrohuokoset mahdollistavat kosteuden haihtumisen tarjoten samalla kevyen suojan kemiallisilta roiskeilta.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.