1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Joustavat liimat
 5. Liuotinpohjaiset liimat
 6. 3M™ Neoprene Contact Adhesive 10, Light Yellow, 20 Liter, 20 Liters per case

3M™ Neoprene Contact Adhesive 10, Light Yellow, 20 Liter, 20 Liters per case

3M ID 7000080208
 • Liimaa metallilevyjä, kuten ruostumatonta terästä, alumiinia, kylmävalssattua terästä ja useita muoveja moniin muihin pintoihin
 • Korkean suorituskyvyn laminointiliima
 • Erinomainen kosteuden- ja lämmönkestävyys, kestää 148 °C lämpötiloja
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • Liimaa metallilevyjä, kuten ruostumatonta terästä, alumiinia, kylmävalssattua terästä ja useita muoveja moniin muihin pintoihin
 • Korkean suorituskyvyn laminointiliima
 • Erinomainen kosteuden- ja lämmönkestävyys, kestää 148 °C lämpötiloja

Tuubeissa, purkeissa tai sangoissa saatavana oleva 3M™ Neopreenikontaktiliima 10 on monipuolinen, liuotinpohjainen liima. Se saavuttaa vahvan käsittelylujuuden välittömästi ja kestää hyvin lämpöä. Sitä käytetään yleisesti useimpien metallien ja muovien liimauksessa. Se käy myös pinta-alaltaan suurien paneeleiden tai komposiittilaminaatin liimaamiseen.

Monipuolinen kumi- ja tiivisteliima 3M™ Neopreenikontaktiliima 5 on ollut yksi monipuolisimmista liuotinpohjaisista liimoistamme kovalle kulutukselle altistuvien pintalaminaattien liimauksissa yli 60 vuoden ajan. Neopreenikontaktiliima 5 kestää erittäin hyvin lämpöä ja vettä kestävä, jopa 149 °C lämpötilassa toimiva, helposti ruiskutettava liima, joka kuivuu nopeasti. Aikaa on silti riittävästi asetteluun työtahdin hidastumatta.

Suositellut käyttökohteet

Komposiittipaneelirakentaminen Yleisliimaus Puutyöt

Liiman käyttö 3M-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan kokonaan. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

Tiedostot
Käyttöturvatiedoteet
Markkinointimainosvideot