1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Vaahtomuoviteipit
 5. Yleiskäyttöiset vaahtomuoviteipit
 6. Scotch-Fix™ asennus- ja listakiinnitysteippi 914140-1020SBT-P, 10 mm x 2 m, 4 rullaa/pakkaus

Scotch-Fix™ asennus- ja listakiinnitysteippi 914140-1020SBT-P, 10 mm x 2 m, 4 rullaa/pakkaus

 • 3M ID 7100263852
 • UPC 03104739141403

Kantavuus jopa 2 kg

Sopii ihanteellisesti kaikenlaisten koristelistojen ja kaapelikanavien kiinnittämiseen useimmille sisäpinnoille

Ei enää poraamista

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kantavuus jopa 2 kg
 • Sopii ihanteellisesti kaikenlaisten koristelistojen ja kaapelikanavien kiinnittämiseen useimmille sisäpinnoille
 • Ei enää poraamista
 • Kapea 10 mm teippi sopii erityisesti sähkötarvikkeiden asennuksiin
 • Suunniteltu käytettäväksi: Tasaiset ja maalatut pinnat, muovi (ei PE/PP)
 • Sisäkäyttöön
 • Työkaluja ei tarvita
 • Asennusohjeet 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C

Scotch-Fix™ asennus- ja listakiinnitysteippi on vahva 10 mm leveä kiinnitysteippi, joka on tarkoitettu erityisesti sähkökouruille ja jalkalistoille. Tämä mukautuva vaahtoteippi kestää jopa 2 kg painon ja on ihanteellinen sähkölistojen kiinnittämiseen tasaisille ja maalatuille pinnoille sekä muoville (ei PE/PP).

Scotch-Fix™ erikoisvahva kiinnitysteippi listoille sopii ihanteellisesti kaikenlaisten koristelistojen ja kaapelikanavien pysyvään kiinnittämiseen useimmille sisäpinnoille. Tämä mukautuva kaksipuolinen vaahtoteippi kiinnittää nopeasti ja pitävästi, ja 10 mm leveys sopii erityisesti listojen turvalliseen kiinnitykseen. Saat siistin ilmeen ilman nauloja, ruuveja tai liimaa. Asennusohjeet: 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C.

Suositellut käyttökohteet
 • Asennukset, esim. sähkökourut ja koristelistat, LED-koristevalot

Tuotetiedot