1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Vaahtomuoviteipit
 5. Yleiskäyttöiset vaahtomuoviteipit
 6. Scotch-Fix™ Transparent kiinnitysteippi 4910C-1930-F, 19 mm x 3 m, 1 rulla/pakkaus

Scotch-Fix™ Transparent kiinnitysteippi 4910C-1930-F, 19 mm x 3 m, 1 rulla/pakkaus

 • 3M ID 7100263853
 • UPC 05902658119712

Kantavuus jopa 7 kg, 1 kg / 20 cm

Näkymätön kiinnitys – erittäin kirkas teippi on huomaamaton sisustuksessa

100-prosenttinen liima, 3M:n kehittynyt teknologia

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kantavuus jopa 7 kg, 1 kg / 20 cm
 • Näkymätön kiinnitys – erittäin kirkas teippi on huomaamaton sisustuksessa
 • 100-prosenttinen liima, 3M:n kehittynyt teknologia
 • Kestää UV-säteilyä sekä lämpötilan vaihtelua välillä 0–40 °C
 • Suunniteltu käytettäväksi: Lasi, kaakeli, akryyli ja metalli
 • Suunniteltu sisäkäyttöön – vahva, pysyvä kiinnitys välittömästi
 • Työkaluja ei tarvita
 • Asennusohjeet 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C

Scotch-Fix™ Transparent kiinnitysteippi, jossa on 3M™:n kehittynyt teknologia. Tämä näkymätön teippi kestää jopa 7 kg painon. Se on tarkoitettu sisäkäyttöön ja on ihanteellinen lasi-, kaakeli-, akryyli- ja metallipinnoille.

Kun tarvitset näkymättömän asennusratkaisun, valitse Scotch-Fix™ Transparent kaksipuolinen kiinnitysteippi. Tämä erittäin kirkas kaksipuolinen teippi on ihanteellinen lasin, kaakelin ja taiteen pysyvään kiinnitykseen. 3M™:n kehittyneen teknologian mahdollistama vahva sidos kestää jopa 7 kg painon. Scotch-Fix™ Transparent kaksipuolisella kiinnitysteipillä kiinnität pitävästi niin akryyliset kosmetiikkalokerikot kuin läpikuultavat valokuvakehykset. Asennusohjeet: 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C.

Suositellut käyttökohteet
 • Korjaus ja asennus, esim. lasi-ikkunoiden läpikuultavat koristeet, akryyliesineet

Tuotetiedot