1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Vaahtomuoviteipit
 5. Yleiskäyttöiset vaahtomuoviteipit
 6. Scotch-Fix™ Mirror kiinnitysteippi 4496W-Long-F, 19 mm x 9 m, 1 rulla/pakkaus

Scotch-Fix™ Mirror kiinnitysteippi 4496W-Long-F, 19 mm x 9 m, 1 rulla/pakkaus

 • 3M ID 7100263203
 • UPC 05902658119699

Kantavuus jopa 5 kg, 1 kg / 15 cm

Sopii ihanteellisesti peilien ja muiden esineiden kiinnittämiseen kosteissa tiloissa

Ei enää poraamista, sopii kosteisiin tiloihin

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kantavuus jopa 5 kg, 1 kg / 15 cm
 • Sopii ihanteellisesti peilien ja muiden esineiden kiinnittämiseen kosteissa tiloissa
 • Ei enää poraamista, sopii kosteisiin tiloihin
 • Sietää lämpötilan vaihtelua välillä 0–70 °C
 • Suunniteltu käytettäväksi: Peilit, keramiikka, kaakeli, metalli, lasi, käsitellyt puupinnat ja maalatut seinäpinnat
 • Soveltuu käyttöön kosteissa sisätiloissa
 • Työkaluja ei tarvita
 • Asennusohjeet 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C

Scotch-Fix™ Mirror kiinnitysteippi. Tämä vaahtoteippi kestää jopa 5 kg painon. Se on tarkoitettu kosteisiin sisätiloihin ja on ihanteellinen peili-, kaakeli-, metalli- ja lasipinnoille, käsitellyille puupinnoille sekä maalatuille seinäpinnoille.

Scotch® Extreme kaksipuolinen kiinnitysteippi on ihanteellinen peilien ja muiden esineiden pitävään kiinnitykseen kosteissa sisätiloissa. Tämä mukautuva kaksipuolinen vaahtoteippi kiinnittää nopeasti ja pitävästi sisätilojen pintoihin. Soveltuu muun muassa maalatuille seinäpinnoille, metallille, kaakelille, keramiikalle ja useimmille muoveille. Teipissä on 3M™:n ensiluokkainen teollisuusliima, jonka muodostama liimasidos kestää jopa 5 kg painon – etkä tarvitse lainkaan vasaraa ja nauloja. Teippi kestää kosteutta ja on ihanteellinen peilien (mukaan lukien metallitaustaisten kehyksettömien peililaattojen) ja muiden esineiden huomaamattomaan kiinnitykseen kosteissa sisätiloissa, kuten kylpyhuoneessa ja keittiössä. Asennusohjeet: 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C.

Suositellut käyttökohteet
 • Asennus, esim. peilit, peililaatat ja kylpyhuonetarvikkeet kylpyhuoneessa ja keittiössä

Tuotetiedot