1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Vaahtomuoviteipit
 5. Yleiskäyttöiset vaahtomuoviteipit
 6. Scotch-Fix™ Interior kiinnitysteippi 4496G-1915-P, 19 mm x 1,5 m, 1 rulla/pakkaus

Scotch-Fix™ Interior kiinnitysteippi 4496G-1915-P, 19 mm x 1,5 m, 1 rulla/pakkaus

 • 3M ID 7100263303
 • UPC 04046719732203

Kantavuus jopa 7 kg, 1 kg / 22 cm

Sopii maalatuille pinnoille

Ei enää poraamista

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kantavuus jopa 7 kg, 1 kg / 22 cm
 • Sopii maalatuille pinnoille
 • Ei enää poraamista
 • Sietää lämpötilan vaihtelua välillä 0–40 °C
 • Suunniteltu käytettäväksi: Maalattu kipsilevy, käsitellyt puupinnat, metalli-, akryyli-, kaakeli- ja lasipinnat
 • Vain sisäkäyttöön
 • Työkaluja ei tarvita
 • Asennusohjeet 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C

Scotch-Fix™ Interior kiinnitysteippi. Tämä vaahtoteippi kestää jopa 7 kg painon. Se on tarkoitettu sisäkäyttöön ja on ihanteellinen maalatulle kipsilevylle, käsitellylle puulle sekä metallille, akryylille, kaakelille ja lasille.

Scotch-Fix™ Interior kaksipuolinen kiinnitysteippi sopii erityisesti maalatuille pinnoille. Koristele ja järjestele tilat nopeasti ja helposti. Olitpa sitten luomassa seinälle kuvagalleriaa tai korjaamassa perheen muistiinpanotaulua, tämä kaksipuolinen vaahtoteippi saat aikaan vahvan sidoksen. 3M™:n ensiluokkaisella teollisuusliimalla päällystetty teippi kestää jopa 7 kg painon. Työ on valmis 60 sekunnissa – etkä tarvitse lainkaan vasaraa ja nauloja. Scotch-Fix™ Interior kaksipuolisella kiinnitysteipillä voit askarrella, ripustaa ja kiinnittää pitävästi – vain luovuutesi on rajana. Asennusohjeet: 1. Puhdista pinta alkoholilla ja anna kuivua. 2. Kiinnitä teippi kuvan osoittamalla tavalla kts. kuva. 3. Paina tiukasti 60 sekunnin ajan. VAROITUS: Älä ripusta alueelle mihin ripustamalla esineen putoaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingon. Teippi on pysyvään kiinnittämiseen ja voi aiheuttaa vahinkoa irrotettaessa. Älä käytä tapettiin tai muille herkille pinnoilla. Varmista että kiinnityspinta on tasainen ja siihen voi kiinnittää pysyväll kiiniityksellä esineitä.Teipin molemmat puolet tulee kiinnitää kokonaisuudessaan. Käyttölämpötla: 10° C - 37° C.

Suositellut käyttökohteet
 • Korjaus ja asennus, esim. keittiörullatelineet, liitutaulut, avainnaulakot, työpöydän säilytyslokerot

Tuotetiedot