1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Lääketiede
 4. Siteet ja sidokset
 5. Haavasidokset
 6. Nexcare™-ensiapulaastarit, valikoima, 20/pakkaus

Nexcare™-ensiapulaastarit, valikoima, 20/pakkaus

 • 20 kappaleen kätevä ensiapupakkaus
 • Sopii käsilaukkuun, reppuun tai salikassiin
 • Hengittävä materiaali
 • Ei sisällä luonnonkumilateksia
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Tuotemerkki
Nexcare™
Tuotteen tiedot
 • 20 kappaleen kätevä ensiapupakkaus
 • Sopii käsilaukkuun, reppuun tai salikassiin
 • Hengittävä materiaali
 • Ei sisällä luonnonkumilateksia
 • Sisältää erilaisia selkäaineita ja kokoja
 • Pakkauksessa on 20 laastaria: Flexible Comfort Ultra Stretch -laastarit: 6 kpl – 22 mm x 57 mm, 4 kpl – 28 mm x 76 mm, 2 kpl – 44,5 mm x 51 mm, 1 kpl – 10 cm x 6 cm; Aqua Clear Waterproof -laastarit: 3 kpl – 26 mm x 57 mm, 2 kpl – 60 mm x 88 mm; Steri-Strip™-haavansulkuteipit: 2 kpl – 3 x 6 mm x 75 mm

Nexcare™-ensiapulaastarit on pakkaus, joka sisältää 20 monikäyttöistä laastaria eri muotoisina ja kokoisina tapaturman varalle. Riippumatta siitä, mitä etsit: mukavuuden takaavaa hengittävää ja joustavaa materiaalia (Flexible Comfort Ultra Stretch -laastarit), jopa 12 tuntia pysyvää vedenkestävää suojaa (Aqua Clear Waterproof -laastarit) tai tuotetta, joka on tarkoitettu pienten viiltojen ja haavojen sulkemiseen ja tukemiseen (Steri-Strip™-haavansulkuteipit). Nexcare™-ensiapulaastarit turvaavat selustasi. Saatavana kätevässä koossa, joka sopii käsilaukkuun tai reppuun.

Varaudu matkalle Nexcare™-ensiapulaastareilla! Pakkaus sisältää 20 peruslaastaria ja kulkee kätevästi käsilaukussa, repussa, salikassissa tai matkalaukussa. Se sopii hyvin leirintämatkalle, lomalle, urheilutapahtumaan tai auton hansikaslokeroon. Tämä pakkaus sisältää Flexible Comfort Ultra Stretch -laastareita, jotka on valmistettu erittäin hengittävästä ja mukavasta materiaalista, joka venyy neljään suuntaan kehon mukaisesti. Jos etsit vedenkestävää suojaa, saat avun Aqua Clear Waterproof -laastareista, jotka on suunniteltu pysymään paikallaan märissä olosuhteissa. Erittäin ohut ja hengittävä materiaali sekä 360 asteen kiinnitys, joka ehkäisee tulehtumista estämällä veden, lian ja bakteerien pääsyn haavaan. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä: Steri-Strip™-haavansulkuteipeillä varmistat haavan kiinni pysymisen. Nämä haavansulkuteipit on tarkoitettu pieniin haavoihin sekä käytettäväksi tikkien tai hakasten poiston jälkeen. Ne ovat hengittäviä ja pysyvät tiiviisti paikallaan haavan parantuessa. Nexcare™-ensiapulaastarit on perustarvikepakkaus, joka on hyvä olla käden ulottuvilla tapaturmien varalta.