1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Lääketiede
 4. Siteet ja sidokset
 5. Haavasidokset
 6. Nexcare™-ensiapulaastarit, valikoima, 20/pakkaus

Nexcare™-ensiapulaastarit, valikoima, 20/pakkaus

 • 3M ID 7100254574
 • UPC 04054596887046

20 kappaleen kätevä ensiapupakkaus

Sopii käsilaukkuun, reppuun tai salikassiin

Hengittävä materiaali

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 20 kappaleen kätevä ensiapupakkaus
 • Sopii käsilaukkuun, reppuun tai salikassiin
 • Hengittävä materiaali
 • Ei sisällä luonnonkumilateksia
 • Sisältää erilaisia selkäaineita ja kokoja
 • Yksikköä pakkauksessa: 20 Ultra Stretch Flexible Comfort -laastarit: 6 (22 mm x 57 mm); 4 (28 mm x 76 mm); 2 (44,5 mm x 51 mm); 1 (10 cm x 6 cm); Aqua Clear -laastarit, vedenkestävät: 3 (26 mm x 57 mm); 2 (60 mm x 88 mm) Steri-Strip™ -haavansulkuteippi: 2 (3 x 6 mm x 75 mm

Nexcare™-ensiapulaastarit on pakkaus, joka sisältää 20 monikäyttöistä laastaria eri muotoisina ja kokoisina tapaturman varalle. Riippumatta siitä, mitä etsit: mukavuuden takaavaa hengittävää ja joustavaa materiaalia (Flexible Comfort Ultra Stretch -laastarit), jopa 12 tuntia pysyvää vedenkestävää suojaa (Aqua Clear Waterproof -laastarit) tai tuotetta, joka on tarkoitettu pienten viiltojen ja haavojen sulkemiseen ja tukemiseen (Steri-Strip™-haavansulkuteipit). Nexcare™-ensiapulaastarit turvaavat selustasi. Saatavana kätevässä koossa, joka sopii käsilaukkuun tai reppuun.

Varaudu matkalle Nexcare™-ensiapulaastareilla! Pakkaus sisältää 20 peruslaastaria ja kulkee kätevästi käsilaukussa, repussa, salikassissa tai matkalaukussa. Se sopii hyvin leirintämatkalle, lomalle, urheilutapahtumaan tai auton hansikaslokeroon. Tämä pakkaus sisältää Flexible Comfort Ultra Stretch -laastareita, jotka on valmistettu erittäin hengittävästä ja mukavasta materiaalista, joka venyy neljään suuntaan kehon mukaisesti. Jos etsit vedenkestävää suojaa, saat avun Aqua Clear Waterproof -laastareista, jotka on suunniteltu pysymään paikallaan märissä olosuhteissa. Erittäin ohut ja hengittävä materiaali sekä 360 asteen kiinnitys, joka ehkäisee tulehtumista estämällä veden, lian ja bakteerien pääsyn haavaan. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä: Steri-Strip™-haavansulkuteipeillä varmistat haavan kiinni pysymisen. Nämä haavansulkuteipit on tarkoitettu pieniin haavoihin sekä käytettäväksi tikkien tai hakasten poiston jälkeen. Ne ovat hengittäviä ja pysyvät tiiviisti paikallaan haavan parantuessa. Nexcare™-ensiapulaastarit on perustarvikepakkaus, joka on hyvä olla käden ulottuvilla tapaturmien varalta.

Tuotetiedot