3M™ Versaflo™ Moottoroitu puhallinyksikkö -valmispakkaus terveydenhuoltoon, TR-300E+ HKL

Part-numero TR300EHKL3M ID 7100233765
 • Helppo pääsy korviin –stetoskoopin käyttö on helpompaa S-sarjan päähineiden ainutlaatuisen muodon ansiosta
 • Huoltovapaa kertakäyttöinen huppu säästää puhdistamiseen kuluvaa aikaa ja tarjoaa laajan näkökentän.
 • Vaihtoehtoiset ilmavirran nopeudet mahdollistavat mukavuuden hallinnan.
 • Helposti puhdistettava vyö säästää aikaa ja vaivaa lisäten tuottavuutta.
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen tiedot

TR-300E+-HKL on täydellinen moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä, jossa on moottoroitu puhallinyksikkö ja hengityksensuojaukseen (hiukkas) suunniteltu suodatin. Sarja sisältää kaiken aloittamiseen tarvittavan. Tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuoltotiloissa, joissa on tärkeää, että moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä voidaan puhdistaa helposti ja että päähinettä voidaan käyttää stetoskoopin kanssa.

TR-300E+-HKL on täydellinen moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä, jossa on moottoroitu puhallinyksikkö ja hengityksensuojaukseen (hiukkas) suunniteltu suodatin. Sarja sisältää kaiken aloittamiseen tarvittavan. Tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuoltotiloissa, joissa on tärkeää, että moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä voidaan puhdistaa helposti ja että päähinettä voidaan käyttää stetoskoopin kanssa. Käyttäjää varoitetaan matalasta akun varauksesta tai heikosta ilmavirrasta (esimerkiksi hiukkassuodatin on täynnä) kahden tyyppisillä hälytyksillä äänen tai visuaalisen ilmoituksen avulla. Akun LED-valot ilmaisevat akun varauksen laturissa ja sen ulkopuolella. Valmispaukkauksen sisältö: S-133L Päähine, BT-30 Automaattisesti säätyvä hengitysletku BT-922 -hengitysletkun suojuksella, TR-302E + Moottoroitu puhallinyksikkö, TR-327 Helposti puhdistettava vyö, TR-332 Suuren kapasiteetin akku, TR-341E Akkulaturisarja, TR-3712E (P) Suodatin, TR-3600 Esisuodatin, TR-971 Ilmavirtausilmaisin.

 • Helppo pääsy korviin –stetoskoopin käyttö on helpompaa S-sarjan päähineiden ainutlaatuisen muodon ansiosta
 • Huoltovapaa kertakäyttöinen huppu säästää puhdistamiseen kuluvaa aikaa ja tarjoaa laajan näkökentän.
 • Vaihtoehtoiset ilmavirran nopeudet mahdollistavat mukavuuden hallinnan.
 • Helposti puhdistettava vyö säästää aikaa ja vaivaa lisäten tuottavuutta.
 • Intuitiiviset värilliset painikkeet sekä visuaaliset ja äänimerkillä toimivat alhaisen virtauksen ilmaisimet tekevät TR-300+ -hengityksensuojaimesta helppokäyttöisen.
 • Usean nopeuden moottoroitu puhallinyksikkö akulla, joka tarjoaa pitkän käyttöajan, vähemmän latausaikaa ja lyhentää seisokkiaikaa.
Lisätiedot
Akun kesto
9 - 12 tuntia
Akun tyyppi
Suuren kapasiteetin litiumioni - ladattava
Hengitysletkun tyyppi
Seĺässä kannettava
Kiinnitysmenetelmä
Vyökiinnitteinen
Määrä pakkauksessa
1
NIOSH-patruunalle tai -suodattimelle määritetty värikoodaus
Valkoinen
Päähinetyyppi
Päähine, Hengityslaite
Patruunan tai suodattimen tyyppi
TR-3712E
Pienin myyntiyksikkö
Kappale
Sisäisesti turvallinen
Ei
Suojaustyyppi
Hiukkanen
Suositellut käyttökohteet
Puhdistus, Yleiset huoltotyöt, Liquid Chemical Handling, Sekoitus, Maalaus, Jauhepinnoite, Jauheen käsittely, Ruiskupinnoite, Ruiskutus
Suositeltu teollisuudenala
Kosmetiikka, Kuivat ruuat, Elintarvikkeiden ja juomien valmistus, Laboratoriot, Lääketeollisuus, Farmaseuttinen tutkimus ja tuotanto, Kuljetus
Tuotesarjat
TR-Series
Tuotteen tyyppi
Moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten hengityksensuojainten järjestelmät
Tiedostot
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.