1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Toimistotarvikkeet
  4. Teippimerkit ja merkkaajat
  5. Post-it®-Merkkaajat, Värilajitelma, 15 mm x 50 mm, 50 Arkkia/Lehtiö, 10 Lehtiötä/Pakkaus, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it®-Merkkaajat, Värilajitelma, 15 mm x 50 mm, 50 Arkkia/Lehtiö, 10 Lehtiötä/Pakkaus, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

  • 3M ID 7100234524
  • UPC 00051141380469

Post-it®-viestilaput helpottavat tärkeiden tietojen merkitsemistä, merkitsemistä tai värikoodausta

Värikkäät ja kirkkaat merkkaajat on helppo havaita ja niihin on helppo kirjoittaa

Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Post-it®-viestilaput helpottavat tärkeiden tietojen merkitsemistä, merkitsemistä tai värikoodausta
  • Värikkäät ja kirkkaat merkkaajat on helppo havaita ja niihin on helppo kirjoittaa
  • Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)
  • Merkkaajat kiinnittyvät lujasti, ne voidaan kiinnittää uudelleen ja poistaa siististi asiakirjaa vaurioittamatta

Post-it®-viestilapuissa on runsaasti tilaa kirjoittaa, ja niillä voi helposti tehdä väliaikaisia merkintöjä asiakirjoihin. Irrotettava liima ei vahingoita asiakirjoja. Jokaisessa pakkauksessa on sateenkaaren värit värikoodausta varten.

Merkitse kirjojen sivuja tai värikoodaa tärkeitä tietoja Post-it®-merkkaajilla. Laput ovat täydellinen tapa pitää muistiinpanot ja asiakirjat järjestyksessä – niiden avulla löydät etsimäsi tiedot helposti ja nopeasti. Pienet itsekiinnittyvät viestilaput tekevät elämästä helpompaa, olitpa sitten merkitsemässä tekstikirjojen sivuja tai värikoodaamassa töitäsi. Merkkaajat on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen, ja myös niihin kirjoittaminen on helppoa – kierrätystä unohtamatta. Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä.

Tuotetiedot