1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kangas- ja ilmastointiteipit
 5. Ilmastointiteipit
 6. Scotch® Orange High Visibility ilmastointiteippi, 25 m x 48 mm, 6 kpl/laatikko

Scotch® Orange High Visibility ilmastointiteippi, 25 m x 48 mm, 6 kpl/laatikko

 • 3M ID 7100205301
 • UPC 04054596696921

Yleiskäyttöinen ilmastointiteippi erottuvuutta edellyttäviin korjaustöihin

Huomiota herättävä oranssi väri

Luotettava B-tason vakioilmastointiteipin tarttuvuus

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Yleiskäyttöinen ilmastointiteippi erottuvuutta edellyttäviin korjaustöihin
 • Huomiota herättävä oranssi väri
 • Luotettava B-tason vakioilmastointiteipin tarttuvuus
 • Teipille voi kirjoittaa lähes millä tahansa huopakynällä
 • Helppo katkaista käsin

Scotch® Orange High Visibility ilmastointiteippi tarttuu nopeasti useimpiin pintoihin, ja se pitää esineet tiukasti paikoillaan tai kiinni toisissaan – ihanteellinen ominaisuus korjauksia ajatellen. Sen vahvistettu selkämys on selkeästi erottuva oranssin värin ansiosta ja myös vahva, kestävä, hyvin muotoutuva ja joustava. Teipin päälle voidaan kirjoittaa useimmilla huopakynillä ja se on myös helppo repäistä poikki käsin.

Monikäyttöinen Scotch® Orange High Visibility ilmastointiteippi on ammattitasoinen ilmastointiteippi, joka erottuu selvästi ympäristöstään. Tämä vahva teippi tarttuu helposti useimpiin pintoihin, ja se pitää esineet tiukasti paikoillaan tai kiinni toisissaan – ihanteellinen ominaisuus korjauksia ajatellen. Teipin vahvistettu oranssi selkämys on paitsi selkeästi erottuva myös vahva, kestävä, hyvin muotoutuva ja joustava. Teipin päälle voidaan kirjoittaa useimmilla huopakynillä ja teippi on myös helppo repäistä poikki käsin, joten et tarvitse saksia sen käyttöön. Ihanteellinen teippivalinta kaikenlaisiin tilapäisiin korjauksiin sekä laastisäkkien sulkemiseen, puu- tai metallitankojen niputtamiseen, johtojen kiinnittämiseen sekä suojakalvojen ripustamiseen.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytä tilapäisiin korjauksiin sekä puu- tai metallitankojen niputtamiseen, johtojen kiinnittämiseen sekä suojakalvojen ripustamiseen

Tuotetiedot