1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Putoamissuojaus
 5. Suljettu tila
 6. Taavetin puomit ja mastot
 7. 3M™ DBI-SALA® maston laajennusosa suljettuun tilaan, HC, 84 cm vihreä, 8000113

3M™ DBI-SALA® maston laajennusosa suljettuun tilaan, HC, 84 cm vihreä, 8000113

 • 3M-tuotenumero 8000113
 • 3M ID 70804503541

Käytä yhdessä 3M™ DBI-SALA® suljetun tilan HC Davit -varren kanssa pitkälle ulottuvissa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä

Käytetään 3M™ DBI-SALA® Davit -järjestelmien ja 3M™ DBI-SALA® HC (suuri kapasiteetti) -alustojen kanssa

Kasvattaa Davit -varren korkeutta 84 cm

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 420KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käytä yhdessä 3M™ DBI-SALA® suljetun tilan HC Davit -varren kanssa pitkälle ulottuvissa suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmissä
 • Käytetään 3M™ DBI-SALA® Davit -järjestelmien ja 3M™ DBI-SALA® HC (suuri kapasiteetti) -alustojen kanssa
 • Kasvattaa Davit -varren korkeutta 84 cm
 • Jauhepinnoitus ja sinkkipäällyste suojaa ruosteelta
 • Kevyt ja pienikokoinen rakenne
 • Fluoresoiva vihreä jauhepinnoite parantaa näkyvyyttä
 • Saatavilla on useita eri kokoja
 • Kun jalustaa käytetään osana täydellistä järjestelmää, jalusta täyttää EN 795:2012-, EN 1496:2006-, CEN/TS 16415:2013- ja AS/NZS 5532:2013 -standardien vaatimukset
 • Korvaa valmistajan osan numero 8568002

3M™ DBI-SALA® Suljetun tilan HC (suuri kapasiteetti) 84 cm:n maston laajennus on valmistettu jauhepinnoitetusta alumiinista ja sinkkipinnoitetusta teräksestä. Tätä komponenttia käytetään Davit -varsijärjestelmän korkeuden muuttamiseen. Kun laajennusosaa käytetään osana täydellistä järjestelmäämme, laajennus täyttää EN 795:2012-, CEN/TS 16415:2013- ja EN 1496:2012-standardit ja vastaa konedirektiivin 2006/42EC materiaalin käsittelyn vaatimuksia.

Käytä 3M™ DBI-SALA® suljetun tilan HC (suuri kapasiteetti) 84 cm:n maston laajennusosaa yhdessä 3M™ DBI-SALA® suljetun tilan HC (suuri kapasiteetti) Davit -varren kanssa. Maston laajennusosa on valmistettu pääasiassa kustomoidusta puristetusta alumiinista sekä kylmävedetystä teräksestä ja viimeistelty hyvin näkyvällä vihreällä sinkkipinnoitteella. Se voidaan vaihtaa muiden 3M™ DBI-SALA® HC (suuri kapasiteetti) maston laajennusosien kanssa Davit -järjestelmän korkeuden muuttamiseen. Kun laajennusosaa käytetään osana koko järjestelmäämme, on tuote sertifioitu EN 795:2012-standardin mukaisesti putoamissuojauksen osalta. Laajennusosa tukee useamman käyttäjän putoamisen estoa enintään kahden käyttäjän osalta, kun yksi käyttäjä painaa enintään 140 kg. Yksikkö täyttää standardin CEN/TS 16415:2013 vaatimukset. Materiaalin käsittelyominaisuudet täyttyvät konedirektiivin manuaalisen noston 2006/42EC-vaatimusten osalta. Myönnetty kapasiteetti on 205 kg siirrettäville alustoille ja korkeintaan 340 kg kiinteille jalustoille, kun soveltuvat laitteet on asennettu. Standardin EN 1496:2012 vaatimusten mukaisesti mahdollistaa myös pelastustyöt, kun yksikköä käytetään muiden hyväksyttyjen 3M-pelastuslaitteiden kanssa.   Kaikki DBI™ SALA SALA® HC -jalustat on suunniteltu käytettäviksi yhdessä 3M™ DBI SALA® HC Davit -mastojen kanssa ja ne muodostavat yhdessä täydellisen suljettujen tilojen pelastus- ja työjärjestelmän. Kun kyseessä on pääsy suljettuun tilaan tai suljetun tilan pelastustyö, on ensiarvoisen tärkeää, että laitteisto toimii täydellisesti ja nopeasti. 3M tarjoaa laajan valikoiman pelastus- ja laskeutumisjärjestelmiä, joita on testattu vuosikymmeniä kentällä. Turvallisuusteknikot ja toimipaikkojen päälliköt luottavat 3M™ DBI SALA® -laitteisiin korkean laadun ja kestävyyden vuoksi, koska ne varmistavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.