1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Toimistotarvikkeet
  4. Viestilaput ja viestilappujen annostelijat
  5. Post-it®-Viestilappukuutio, Vihreä, 76 mm x 76 mm, 450 Arkkia/Lehtiö, 1 Lehtiö/Pakkaus, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it®-Viestilappukuutio, Vihreä, 76 mm x 76 mm, 450 Arkkia/Lehtiö, 1 Lehtiö/Pakkaus, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

  • 3M ID 7100200375
  • UPC 04001895872808

Koko kuutio itsekiinnittyviä viestilappuja tilanteisiin, joissa yksi lehtiö ei oikein riitä

Varmistaa, etteivät viestilappusi lopu väärällä hetkellä

Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Koko kuutio itsekiinnittyviä viestilappuja tilanteisiin, joissa yksi lehtiö ei oikein riitä
  • Varmistaa, etteivät viestilappusi lopu väärällä hetkellä
  • Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)
  • Lataa maksuton Post-it®-sovellus, jolla saat muistiinpanojen sisällön heti talteen, jotta voit jakaa sen työryhmällesi ilman kertauksia ja viivytyksiä

Post-it®-viestilappukuutiot ovat ihanteellisia ihmisille, joilla on paljon sanottavaa. Niissä on yksi pino enemmän itsekiinnittyviä viestilappuja kuin tavallisessa viestilappulehtiössä. Sopiva koko joka päivä.

Pidä tärkeät ideasi ja viestisi järjestyksessä Post-it®-viestilappukuutioiden avulla. Tämä värikäs viestilappukuutio tarjoaa yhdessä pinossa enemmän itsekiinnittyviä viestilappuja kuin tavallinen viestilappupakkaus. Ne ovat hyvä valinta luovaan käyttöön sekä tietojen nopeaan ja vaivattomaan organisointiin. Laita kuutio sinne, missä sitä eniten tarvitaan, vaikka työpöydälle tai puhelimen viereen, ja sinulla on aina itsekiinnittyvä viestilappu käden ulottuvilla. Post-it® -viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä.

Tuotetiedot