1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Heijastavat siirtokalvot
 5. 3M™ Scotchlite™ heijastava materiaali, 5535, 50,8mm x 200m, 3/pakk

3M™ Scotchlite™ heijastava materiaali, 5535, 50,8mm x 200m, 3/pakk

 • 3M-tuotenumero 5535
 • 3M ID 7100139472
 • UPC 00051131275430

Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.

Parempaa käyttömukavuutta segmentoinnin ansiosta

Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin standardin EN 469 mukaisesti

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 337KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa
 • Parempaa käyttömukavuutta segmentoinnin ansiosta
 • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin standardin EN 469 mukaisesti
 • Erittäin hyvä pestävyys teollisessa pesussa

Segmentoitu hopeanvärinen heijastava 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvo 5535, jonka heijastuskyky on hyvä, sopii kovassa käytössä oleviin vaatteisiin, esimerkiksi pesulassa pestäviin ja tunnelikuivaimessa kuivattaviin teollisuus- ja työvaatteisiin, erityisesti liekinkestäviin työvaatteisiin.

Kun segmentoitua hopeanväristä heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvoa 5535 käytetään näkyvyyttä parantavissa, kovassa käytössä olevissa vaatteissa, kuten teollisuus- ja työvaatteissa, vapaa-ajan vaatteissa ja varusteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Se koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty kestävään, lämpöaktivoituvalla liimalla päällystettyyn polymeerikerrokseen. 3M:n heijastava siirtokalvo täyttää standardin EN ISO 20471:2013 vaatimukset, mutta ylittää lisäksi helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Heijastava materiaali ei vaikuta vaatteen liekinkestävyyteen, ja se on tunnettu hyvästä pitkäaikaisesta EN 469 -standardin mukaisesta liekinkestävyydestään. Tästä syystä se on erinomainen valinta liekinkestäviin suojavaatteisiin. Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona. Segmentoitu heijastava siirtokalvo 5535 on helppo pestä kotona enintään 60 °C:ssa (50 pesukertaa standardin EN ISO 20471:2013 mukaisesti). Vaikka vaatteet pestään teollisesti (15 kierrosta ISO 15797 -standardin mukaisesti) ja kuivataan tunnelikuivaimessa, materiaali kestää hyvin pesua ja kemikaaleja sekä kulutusta. Tästä syystä se soveltuu erityisen hyvin vaatteisiin, jotka pestään teollisesti ja kuivataan tunnelikuivaimessa tai kuivausrummussa, esimerkiksi vuokravaatteisiin. Heijastava siirtokalvo kiinnitetään laminoinnilla, joten se kiinnittyy vaatteeseen pysyvästi. Tämän ominaisuuden ansiosta materiaalin käyttö on mukavampaa, ja se soveltuu myös kalvopintaisiin vaatteisiin. Lisäetu: Segmentointi varmistaa paremman mukavuuden ja hengittävyyden. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Se tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. Samalla 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Monialaisen teknologiayrityksen palveluihin kuuluvat mm. asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.