1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Kalvot ja arkit
 4. Heijastavat siirtokalvot
 5. 3M™ Scotchlite™ heijastava materiaali 8735, hopea, 304,8 mm x 100 m, 1/pak

3M™ Scotchlite™ heijastava materiaali 8735, hopea, 304,8 mm x 100 m, 1/pak

 • 3M-tuotenumero 8735
 • 3M ID 7100139539
 • UPC 00051131272477

Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa.

Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin standardin EN 469 mukaisesti

Kotipesu 60 °C:ssa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 334KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Heijastava siirtokalvo auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa
 • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin standardin EN 469 mukaisesti
 • Kotipesu 60 °C:ssa
 • Yksinkertaiset muodot ja erillinen viimeistely takaavat suunnittelun vapauden

Heijastavalla hopeanvärisellä 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvolla 8735 on hyvä heijastuskyky ja yksilölliset mallivaihtoehdot näkyvyyttä parantaviin vaatteisiin, esimerkiksi kovalle rasitukselle altistuviin teollisuus- ja työvaatteisiin, erityisesti liekinkestäviin työvaatteisiin.

Kun hopeanväristä heijastavaa 3M™ Scotchlite™ -siirtokalvoa 8735 käytetään näkyvyyttä parantavissa, kovalle rasitukselle altistuvissa vaatteissa, kuten teollisuus- ja työvaatteissa ja erityisesti liekinkestävissä työvaatteissa, se auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöaikaan tai huonossa valaistuksessa. Materiaali loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Se koostuu päällyspuolella olevista paluuheijastavista lasihelmistä, jotka on kiinnitetty kestävään, lämpöaktivoituvalla liimalla päällystettyyn polymeerikerrokseen. 3M:n heijastava siirtokalvo täyttää standardin EN ISO 20471:2013 vaatimukset, mutta ylittää lisäksi helposti vähimmäisheijastusarvot, jotka parhaaseen suoriutumistasoon vaaditaan, joten se parantaa ihmisten näkyvyyttä huomattavasti. Heijastava materiaali ei vaikuta vaatteen liekinkestävyyteen, ja se on tunnettu hyvästä pitkäaikaisesta EN 469 -standardin mukaisesta liekinkestävyydestään. Tästä syystä se on erinomainen valinta liekinkestäviin suojavaatteisiin. Se antaa hyvää vastinetta rahoille näkyvyyttä parantavissa työvaatteissa, joilta vaaditaan parempaa kestävyyttä ja jotka pestään kotona. Heijastava siirtokalvo 8735 on kotipestävä enintään 60 °C:ssa (50 pesukertaa standardin EN ISO 20471:2013 mukaisesti). Vaikka vaatteet pestään teollisesti (15 kierrosta ISO 15797 -standardin mukaisesti) ja kuivataan tunnelikuivaimessa, materiaali kestää hyvin pesua ja kemikaaleja sekä kulutusta. Tästä syystä se soveltuu erityisen hyvin vaatteisiin, jotka pestään teollisesti ja kuivataan tunnelikuivaimessa tai kuivausrummussa, esimerkiksi vuokravaatteisiin. Kalvo kiinnitetään laminoinnilla, joten se sitoutuu vaatteeseen pysyvästi massaa lisäämättä. Tämän ominaisuuden ansiosta materiaalin käyttö on mukavampaa, ja se soveltuu myös kalvopintaisiin vaatteisiin. Lisäetu: Materiaalia on saatavana eri leveyksillä, ja siihen voidaan tulostaa, kirjailla tai kohopainaa, tai sitä voidaan käyttää osien koristeluun tai leimaamiseen. Sen ansiosta yksilölliset mallit ja logot on helppo toteuttaa. Materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, ja sen suorituskyky pysyy hyvänä myös kastuessa. Se tarkoittaa, että hyvä näkyvyys on taattu monista tulokulmista ja myös huonoissa sääolosuhteissa. Samalla 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Monialaisen teknologiayrityksen palveluihin kuuluvat mm. asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.