1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Sähkö
 4. Liitännät ja tarvikkeet
 5. Kylmäkutisteliitännät
 6. 3M™ kylmäkutiste 3-vaihe keskijännitejatkos QS200 92-AK 610-3/C, 12 kV asti, 3x50-150mm². Sis. ruuviliittimet ja tarvikkeet.

3M™ kylmäkutiste 3-vaihe keskijännitejatkos QS200 92-AK 610-3/C, 12 kV asti, 3x50-150mm². Sis. ruuviliittimet ja tarvikkeet.

 • 3M ID 7100112722

Elementtirakenteisen yksiosaisen kylmäkutisterungon monipuolinen rakenne mahdollistaa asennuksen useisiin erikokoisiin ja ‑tyyppisiin kaapeleihin sekä nopean ja helpon asennuksen lämpötiloissa -20...+50 °C.

Integroitu puolijohtava elektrodi muodostaa liittimen päälle Faradayn häkin ja eliminoi sekä teippien että aukkojen täyttömateriaalin käyttötarpeen.

Mekaaninen maadoitusliitäntä kuparisen suojaholkin ja lineaaristen jousien avulla.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Elementtirakenteisen yksiosaisen kylmäkutisterungon monipuolinen rakenne mahdollistaa asennuksen useisiin erikokoisiin ja ‑tyyppisiin kaapeleihin sekä nopean ja helpon asennuksen lämpötiloissa -20...+50 °C
 • Integroitu puolijohtava elektrodi muodostaa liittimen päälle Faradayn häkin ja eliminoi sekä teippien että aukkojen täyttömateriaalin käyttötarpeen
 • Mekaaninen maadoitusliitäntä kuparisen suojaholkin ja lineaaristen jousien avulla
 • Kaapeliliitosrungon asennukseen ei tarvita lämpöä tai liekkiä
 • Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja

3M™ Keskijännitteen kylmäkutisteliitossarja QS200 92-AK xx0-3 on suunniteltu liitosten jatkoksiin 12 kV:n Umax-jänniteluokkaan saakka. Liitossarja on tarkoitettu kolmijohtimisille polymeerisille virtaliitäntäkaapeleille, joissa on HD 620 (IEC 60502) ‑standardin mukainen kuparinen suojaholkki.

Kylmäkutisteliitossarja 92-AK xx0-3 sisältää silikonivalmisteisen ja kylmäkutistettavan QS200-kaapeliliitosrungon, jossa on integroitu elektrodi, vedonpoistin, silikonielastomeerieristys ja ulompi puolijohtava kerros. Asennussarja toimitetaan esivenytetyllä irrotettavalla ytimellä asennuksen tehokkuuden ja vaivattomuuden varmistamiseksi. Asennussarjaan sisältyy kuparinen suojaholkki, lineaarinen jousi ja paksukuoriset EPDM-kumista valmistetut kylmä- tai lämpökutistettavat ulkoiset kaapelivaipat. Sarjat ovat saatavana myös mekaanisella liittimellä varustettuina.

Tyypilliset Ominaisuudet