1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7810EH etikettimateriaali, mattavalkoinen polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

3M™ 7810EH etikettimateriaali, mattavalkoinen polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

 • Osanumero 7810EHCONFIG
 • 3M ID 7100104664

Matta TT-pintakerros valkoisella PET-pintamateriaalilla

Matassa pintakerroksessa yhdistyvät matan pinnoitteen ja lämpösiirtotulostukseen sopivan sileän pinnan edut

Liima kiinnittyy hyvin monenlaisille pinnoille, kuten metalleille ja korkean pintaenergian (HSE) ja matalan pintaenergian (LSE) muoveille

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Matta TT-pintakerros valkoisella PET-pintamateriaalilla
 • Matassa pintakerroksessa yhdistyvät matan pinnoitteen ja lämpösiirtotulostukseen sopivan sileän pinnan edut
 • Liima kiinnittyy hyvin monenlaisille pinnoille, kuten metalleille ja korkean pintaenergian (HSE) ja matalan pintaenergian (LSE) muoveille
 • 55# tiivistetty voimapaperilineri varmistaa tasaisen stanssausjäljen
 • Pintakerros parantaa painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä

3M™ lämpösiirtotulostettava polyesterietikettimateriaali 7810 on kestävä mattapintainen polyesterimateriaali, jolla on hyvä hankauksen kestävyys ja kemiallinen kestävyys. Tässä materiaalissa käytetään 3M™ akryyliliimaa 300, joka tarttuu nopeasti ja kiinnittyy tehokkaasti erilaisiin pintoihin, myös LSE-muoveihin.

Matassa pintakerroksessa yhdistyvät matan pinnoitteen ja lämpösiirtotulostukseen sopivan sileän pinnan edut. Optimaalisen kestävyyden takaamiseksi suosittelemme hartsinauhoja. Mattapinnoite kestää hankauksen, kemikaalien, kosteuden ja suurten lämpötilaerojen aiheuttamaa kulutusta. Pintakerros parantaa painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä. #300 liima kiinnittyy hyvin monenlaisille pinnoille, kuten metalleille ja korkean pintaenergian (HSE) ja matalan pintaenergian (LSE) muoveille. Se soveltuu ihanteellisesti nopeaa ja lujaa tarttuvuutta vaativiin käyttökohteisiin, erityisesti matalan pintaenergian (LSE) muovipinnoille.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.