1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Suojavaatteet
 5. Heijastavat kankaat
 6. 3M™ Scotchlite™ Firetrim Heijastava kangas, palosuojattu, ommeltava, hopea-keltainen, 76.2 mm x 100 m, 9687N

3M™ Scotchlite™ Firetrim Heijastava kangas, palosuojattu, ommeltava, hopea-keltainen, 76.2 mm x 100 m, 9687N

 • 3M-tuotenumero 9687
 • 3M ID 7100029795
 • UPC 00051141563084

Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä.

Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti

Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset, ja keltaisen nauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin päiväsajan näkyvyyttä koskevat vaatimukset.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 309KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Heijastava kangas auttaa parantamaan käyttäjän näkyvyyttä yöllä tai huonossa valaistuksessa, ja fluoresoivat ominaisuudet tekevät materiaalista erittäin näkyvää päivällä sekä aamu- ja iltahämärässä
 • Voidaan käyttää liekinkestäviin suojavaatteisiin EN 469 -standardin mukaisesti
 • Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset, ja keltaisen nauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin päiväsajan näkyvyyttä koskevat vaatimukset
 • Erittäin hyvä tunnistettavuus, erityinen ulkonäkö

Keltainen-hopea-keltainen heijastava 3M™ Scotchlite™ 9687 -kangas on kehitetty turvavaatteisiin, kuten sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin, joilta vaaditaan hyvää näkyvyyttä päivin ja öin.

Keltainen-hopea-keltainen heijastava 3M™ Scotchlite™ 9687 -kangas on kehitetty turvavaatteisiin, kuten sammutustyövaatteisiin ja liekinkestäviin työvaatteisiin, joilta vaaditaan hyvää näkyvyyttä päivin ja öin. Tekstiilin paluuheijastava osa loistaa valkoisena, kun siihen osuu valoa, vaikka käyttäjä olisi tiensivussa. Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu hyvä lämmönkestävyys ja erinomainen käyttökestävyys. 3M:N -heijastava kangas koostuu erittäin suorituskykyisistä lasilinsseistä, jotka on kiinnitetty liekinkestävään aramiditekstiiliin erityisellä polymeerisidoskerroksella. Hopeanauhan heijastuskyky täyttää ISO 20471 -standardin vaatimukset. Lisäksi keltainen nauha varmistaa näkyvyyden päiväsaikaan. Yhdessä ne parantavat ihmisten näkyvyyttä päivällä ja yöllä. Koska pohjatekstiili on valmistettu aramidikuiduista, heijastava materiaali ei vaikuta vaatteen liekinkestävyyteen, ja ne ylittävät EN 469 -standardin tulenarkuutta koskevat vaatimukset. Lisäksi materiaali on hyväksytty palomiesten yleisiin suojavaatteisiin (HuPF) sen valmistus- ja testauskuvauksen perusteella, ja se sillä voidaan korvata näkyvyyttä parantava liivi. Se tarjoaa hyvää tuotelaatua tulen- ja liekinkestäville vaatteille, jotka pestään kotona. Erittäin hyvin kulutusta kestävä heijastava 9687-kangas on kotipestävä 60 °C:ssa (50 pesukertaa ISO 20471 -standardin mukaisesti). Myös kemiallinen pesu on mahdollinen (30 pesukertaa ISO 3175 -standardin mukaisesti). Materiaalia voidaan käyttää herkkiin tekstiileihin. Kestäviä tekstiilejä käytettäessä käyttäjä voi valita minkä tahansa hoitomenetelmän. Lisäksi sen etuihin kuuluu silmiinpistävä malli: Heijastava nauha on epätavallisen näköinen, joten se varmistaa hyvän havaittavuuden. Sitä on saatavilla kahdella eri leveydellä. Lisäksi materiaalin paluuheijastavat ominaisuudet eivät riipu vaatteen pintakuvioinnista, mikä tarkoittaa, että näkyvyys on hyvä monista katselukulmista. Samalla 3M:n patentoitu lasihelmiteknologia varmistaa hyvin tekstiilimäisen ulkonäön, tekee tekstiilistä joustavaa ja kevyttä sekä takaa hyvän käyttömukavuuden. 3M™ Scotchlite™ -tuotemerkki on tunnettu korkeasta laadustaan. 3M on yksi maailman johtavista heijastavien materiaalien valmistajista ja tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja kattavan valikoiman turvallisuusratkaisuja. Tämän monen teknologisen alan yrityksen todistettuihin palveluihin kuuluvat muun muassa asiakkaan tukeminen suunnittelussa ja kehityksessä sekä pätevien kumppaneiden tunnistaminen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit