1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Toimistotarvikkeet
  4. Viestilaput ja viestilappujen annostelijat
  5. Post-it®-Viestilaput, Neonvärit, 38 mm x 51 mm, 100 Arkkia/Lehtiö, 3 Lehtiötä/Pakkaus, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it®-Viestilaput, Neonvärit, 38 mm x 51 mm, 100 Arkkia/Lehtiö, 3 Lehtiötä/Pakkaus, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

  • 3M ID 7100172319
  • UPC 03134375282871

Kätevin ja nopein tapa tehdä muistiinpanoja, lähettää viestejä tai jättää muistutuksia

Lisää väriä viesteihisi ja piristä jonkun päivää

Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kätevin ja nopein tapa tehdä muistiinpanoja, lähettää viestejä tai jättää muistutuksia
  • Lisää väriä viesteihisi ja piristä jonkun päivää
  • Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)
  • Lataa maksuton Post-it®-sovellus, jolla saat muistiinpanojen sisällön heti talteen, jotta voit jakaa sen työryhmällesi ilman kertauksia ja viivytyksiä

Värikkäät Post-it®-viestilaput saavat viestisi erottumaan. Ne ovat erinomainen valinta tietojen organisointiin ja antavat samalla vähän väriä viesteillesi. Piristä toimistotilaasi tai kotiasi! Nämä itsekiinnittyvät viestilaput myydään värilajitelmana, josta voit valita tunnelmaan ja tyyliin parhaiten sopivan.

Värikkäille Post-it®-viestilapuille teet muistiinpanot, kirjaat viestit sekä jätät muistutukset. Post-it®-viestilaput auttavat sinua sekä ystäviäsi tai kollegojasi muistamaan tärkeät asiat. Itsekiinnittyvät viestilaput ovat yksinkertainen, selkeä ja tehokas tapa varmistaa töiden sujuminen, ja niiden avulla asiat pysyvät mukavasti järjestyksessä. Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä.

Tuotetiedot