1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Toimistotarvikkeet
  4. Viestilaput ja viestilappujen annostelijat
  5. Post-it®-Viestilappukuutio 636-B, Canary Yellow, 76 mm x 76 mm, 450 Arkkia/Lehtiö, 1 Lehtiö/Pakkaus

Post-it®-Viestilappukuutio 636-B, Canary Yellow, 76 mm x 76 mm, 450 Arkkia/Lehtiö, 1 Lehtiö/Pakkaus

  • 3M ID 7100172238
  • UPC 03134375231626

Koko kuutio itsekiinnittyviä viestilappuja tilanteisiin, joissa yksi lehtiö ei oikein riitä

Varmistaa, etteivät viestilappusi lopu väärällä hetkellä

Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Koko kuutio itsekiinnittyviä viestilappuja tilanteisiin, joissa yksi lehtiö ei oikein riitä
  • Varmistaa, etteivät viestilappusi lopu väärällä hetkellä
  • Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä (PEFC 15-31-0134)
  • Lataa maksuton Post-it®-sovellus, jolla saat muistiinpanojen sisällön heti talteen, jotta voit jakaa sen työryhmällesi ilman kertauksia ja viivytyksiä

Post-it® Canary Yellow ‑viestilappukuutiot sopivat ihmisille, joilla on paljon sanottavaa. Niissä on yksi pino enemmän itsekiinnittyviä viestilappuja kuin tavallisessa viestilappulehtiössä. Niiden koko täyttää arkipäivän tarpeet erinomaisesti.

Post-it®-viestilappukuutiossa riittää tilaa kaikille tärkeille ideoille ja viesteille, eivätkä ne pääse unohtumaan. Tämä Canary Yellow ‑viestilappukuutio sisältää yhden pinon tavallista viestilappupakkausta enemmän. Ne ovat hyvä valinta luovaan käyttöön sekä tietojen nopeaan ja vaivattomaan organisointiin. Laita kuutio sinne, missä sitä eniten tarvitaan, vaikka työpöydälle tai puhelimen viereen, ja sinulla on aina itsekiinnittyvä viestilappu käden ulottuvilla. Post-it®-viestilaput valmistetaan PEFC-sertifioidusta paperikuidusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja varmennetuista lähteistä.

Tuotetiedot