1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7983 arkkimateriaali, mattahopea pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

3M™ 7983 arkkimateriaali, mattahopea pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

3M ID 7000029138
 • Tälle materiaalille voi kirjoittaa käsin ja tulostaa pistematriisitulostimella
 • Mattapintainen pintakerros kestää hankausta ja kemikaaleista, kosteudesta ja suurista lämpötilaeroista aiheutuvia rasituksia.
 • Välittömästi tarttuva liima ja hyvä kuorimislujuus
 • UL- ja CSA-hyväksytty
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • Tälle materiaalille voi kirjoittaa käsin ja tulostaa pistematriisitulostimella
 • Mattapintainen pintakerros kestää hankausta ja kemikaaleista, kosteudesta ja suurista lämpötilaeroista aiheutuvia rasituksia.
 • Välittömästi tarttuva liima ja hyvä kuorimislujuus
 • UL- ja CSA-hyväksytty

3M™-etikettimateriaalissa 7983 on 82 mikronin mattahopea polyesterikalvo, 20 mikronin 300-sarjan akryyliliima ja 147 g/m2:n muovipinnoitettu voimapaperilineri. Siinä on 147 g/m2:n tasaisena pysyvä lineri.

Kun tarvitset tarramateriaalia, johon voi sekä kirjoittaa että tulostaa pistematriisitulostimella, valitse 3M™- etikettimateriaali 7983. Siinä on 147 g/m2:n tasaisena pysyvä lineri. Silkkipainettava etikettimateriaali 7983 soveltuu monenlaisiin käyttökohteisin, joissa tarvitaan nopeaa tarttuvuutta ja hyvää kuoriutumislujuutta. Mattapintainen pintakerros kestää hankausta ja kemikaaleista, kosteudesta ja suurista lämpötilaeroista aiheutuvia rasituksia. Erittäin tarttuva, välittömästi pitävä liima kiinnittyy hyvin alhaisen pintaenergian pintoihin, erityisesti LSE-muoveihin. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.