1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7950 arkkimateriaali, kiiltävä läpinäkyvä pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

3M™ 7950 arkkimateriaali, kiiltävä läpinäkyvä pet, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

 • 3M ID 7000028885
 • UPC 50021200685632

Lämpösiirtotulostettava

Hyvä hankauksen ja liuotinaineiden kestävyys

Välitön tarttuvuus ja kiinnittyminen LSE-muoveihin

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Lämpösiirtotulostettava
 • Hyvä hankauksen ja liuotinaineiden kestävyys
 • Välitön tarttuvuus ja kiinnittyminen LSE-muoveihin
 • Pinnoitettu kalvo parantaa painovärien tarttumista
 • UL- ja CSA-hyväksytty
 • Läpikuultava vihreä selkämateriaali mahdollistaa helpon tunnistamisen ja tarkan asemoinnin

3M™-etikettimateriaalissa 7950 on 50 mikronin kiiltävä läpinäkyvä polyesterikalvo, 20 mikronin 300-sarjan akryyliliima ja 170 mikronin muovipinnoitettu voimapaperilineri. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty.

3M™-etikettimateriaali 7950 soveltuu varoitus- ja ohjetarroihin, kestokulutushyödykkeiden etiketteihin, viivakoodi-, tyyppikilpi- ja tunnistetarroihin. 7950 on lämpösiirtotulostettava, se kestää hyvin kulumista ja liuotinaineita. Pinnoitettu kalvo parantaa painovärin tarttumista. Erittäin tarttuvalla liimalla on hyvä pito alhaisen pintaenergian materiaaleihin, tarttuu välittömästi ja kiinnittyy LSE-muoveihin. Tämä etikettimateriaali soveltuu silkkipainatukseen, ja sitä voidaan käyttää useissa eri käyttökohteissa sekä sisä- että ulkotiloissa. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.