1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7937 arkkimateriaali, mattavalkoinen, pet VOID, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

3M™ 7937 arkkimateriaali, mattavalkoinen, pet VOID, 508 mm x 686 mm, 100/pakk

3M ID 7000028884
 • Irrottamisyrityksen paljastava etiketti näyttää VOID-tekstin selkäaineessa, kun se irrotetaan pintamateriaalista
 • Tiivis VOID-kuvio mahdollistaa pienet etiketit
 • Erinomainen kulutuksen- ja kemikaalienkestävyys
 • UL- ja CSA-hyväksytty
 Lisää
Näytä kaikki tiedot

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • Irrottamisyrityksen paljastava etiketti näyttää VOID-tekstin selkäaineessa, kun se irrotetaan pintamateriaalista
 • Tiivis VOID-kuvio mahdollistaa pienet etiketit
 • Erinomainen kulutuksen- ja kemikaalienkestävyys
 • UL- ja CSA-hyväksytty

3M™-turvaetikettimateriaalissa 7937 on 58 mikronin matta valkoinen polyesteriselkäaine, 20 mikronin 300-sarjan akryyliliima ja 170 mikronin muovipinnoitettu voimapaperivuori. Irrottamisyrityksen paljastava etiketti näyttää VOID-tekstin selkäaineessa, kun se irrotetaan substraatista.

3M™-turvaetikettimateriaali 7937 näyttää VOID-viestin, kun se irrotetaan substraatista. Tiivis VOID-kuvio mahdollistaa pienempien etikettien luomisen. Etikettimateriaalimme sopii erinomaisesti takuusinetteihin, aitousetiketteihin tai sulkemissinetteihin, ja sen kiiltävä päällyste kestää erinomaisesti hankaumia ja kemikaaleja. Paksu liima-ainekerros takaa korkean lämmönkeston ja mahdollistaa lujan kiinnityksen kuvioiduille pinnoille, alhaisen pintaenergian muoveille, jauhemaalatuille pinnoille ja öljyisille metallipinnoille. Etikettimateriaalissa on 170 mikronin tasaisena pysyvä lineri ja se on UL- ja CSA-hyväksytty. 3M-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flexo- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämpönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja peittäminen, suojalaminnoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, VOID-turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.