3M™ Vesi-indikaattoriteippi 5557, Valkoinen, 304.8 mm x 164.6 m

 • 3M ID 7000001270
 • UPC 00021200559259

Filmin yläpuoleen voi printata lämmönsiirto-, flekso- ja painatusmenetelmillä, ja siinä on parempi musteenvastaanottokyky

Filmin pintakerros suojaa myös likaantumiselta ja kosteudelta käsittelyn aikana

Paperitukinauha on erittäin imukykyinen ja siirtää vettä näyttääkseen indikaatiot

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 120KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Filmin yläpuoleen voi printata lämmönsiirto-, flekso- ja painatusmenetelmillä, ja siinä on parempi musteenvastaanottokyky
 • Filmin pintakerros suojaa myös likaantumiselta ja kosteudelta käsittelyn aikana
 • Paperitukinauha on erittäin imukykyinen ja siirtää vettä näyttääkseen indikaatiot
 • Akryyliliima kiinnittää erittäin lujasti useimpiin pintamateriaaleihin, mukaan lukien matalan pintaenergian muoveihin, kuten polypropeeni- ja jauhemaalipintoihin
 • Kokonaisrakenne on kiertomeistettävä ja UL-969-standardin mukainen

3M™ vesi-indikaattoriteippi 5557 on 10,2 millituumaa (259 mikronia) paksu teippi, jota käytetään ilmoittamaan vesikontaktista. Teippi muuttuu valkoisesta punaiseksi joutuessaan suoraan kosketukseen veden kanssa.

Käytä 3M™ Vesi-indikaattoriteippiä 5557 kaiken tyyppisiin elektroniikkasovelluksiin ja katso, kuinka väri muuttuu pysyvästi valkoisesta punaiseksi vesikosketuksen vaikutuksesta. Teippi tunnistaa veden ja ratkaisee takuuvaateet tarkasti ja tehokkaasti. Se minimoi suuren kuumuuden ja kosteuden aiheuttamat väärät tulokset, koska väri ei muutu, ja tuote on suunniteltu nerokkailla eri kerroksilla, joista jokainen on valmistettu erityistä tarkoitusta varten. Indikaattoritason läpikuultava päällyskalvo absorboi nopeasti veden ja muuttaa väriä. Läpikuultava PET-päällyskalvo on suunniteltu reagoimaan lämpöön ja näyttämään tulostetut kuvat valkoista selkäosaa vasten. Tämä kerros suojaa indikaattorikerrosta likaantumiselta ja kosteudelta käsittelyn aikana. Polyesterilineri yhdessä indikaattorikerroksen kanssa mahdollistaa helpon ja tarkan muotoon leikkaamisen. Akryyliliima on suunniteltu kestämään UV-säteilyä, kemikaaleja sekä lämpötilaa ja kiinnittää erittäin lujasti useimpiin materiaaleihin, mukaan lukien matalan pintaenergian muoveihin, kuten polypropeeni- ja jauhemaalipintoihin.

Tuotetiedot

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.