1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Viestintätuotteet
 5. Kupukuulokkeet
 6. 3M™ PELTOR™ ComTac™ VIII kuulonsuojaimet

3M™ PELTOR™ ComTac™ VIII kuulonsuojaimet

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Ympäristöäänien kuuntelutoiminto säilyttää tilannetietoisuuden

Kuulonsuojaimet, jotka suojaavat niin äkilliseltä kuin tasaiselta voimakkaalta melulta

Edistynyt kuuntelutila ja Mission Audio Profiles (MAP) ‑profiilit takaavat oleellisten äänien kuultavuuden akustisen ympäristön perusteella

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ympäristöäänien kuuntelutoiminto säilyttää tilannetietoisuuden
 • Kuulonsuojaimet, jotka suojaavat niin äkilliseltä kuin tasaiselta voimakkaalta melulta
 • Edistynyt kuuntelutila ja Mission Audio Profiles (MAP) ‑profiilit takaavat oleellisten äänien kuultavuuden akustisen ympäristön perusteella
 • Taustamelua vaimentava puhemikrofoni (tietyissä malleissa) selkeyttää viestintää meluisassa ympäristössä
 • Korvatulppatila säilyttää tilannetietoisuuden korvatulppien kanssa käytettäessä
 • Äänen muokkaus pitää radioviestinnän puheen ymmärrettävänä
 • Testattu useiden sotilas- ja muiden standardien soveltuvien osien mukaisesti

Melutasoon mukautuvat 3M™ PELTOR™ ComTac™ VIII viestintäkuulonsuojaimet auttavat suojaamaan kuuloa ja parantamaan tilanteen havainnointia ja kommunikointia haastavassa ympäristössä. Joissakin versioissa on alaspäin suuntautuva kaapeli, joka mahdollistaa liitännän radioon tangentilla. Näissä malleissa on melua vaimentava puhemikrofoni viestintään meluisassa ympäristössä.

Seuraavan sukupolven taktinen viestintä- ja kuulonsuojainjärjestelmä
3M™ PELTOR™ ComTac™ VIII on seuraavan sukupolven taktinen viestintä- ja kuulonsuojainjärjestelmä. Tuotteiden päivitetty ulkoasu, parannettu järjestelmäintegraatio ja tilannetietoisuutta parantava kuulemistoiminto helpottavat käyttäjien työskentelyä vaativissa tehtävissä. Korvakupit, sanka ja mikrofonin kiinnitys on suunniteltu kokonaan uudelleen, jotta viestintäkuulonsuojainten vaimennus, käyttömukavuus ja yleinen helppokäyttöisyys olisivat mahdollisimman hyvät.

Ympäristöäänien kuuntelutoiminto säilyttää tilannetietoisuuden
Ympäristön kuunteluominaisuus pitää turvalliset äänet kuultavina, sillä ne ohittavat kuulonsuojauksen sähköisesti. Suojaus haitalliselta melulta säilyy. Mikrofoni vastaanottaa suojakupujen ulkopuoliset äänet ja lähettää ne kuulokkeiden sisällä olevaan kaiuttimeen. Melutasoon mukautuva digitaalinen äänipiiri tunnistaa halutun kynnyksen ylittävän melutason. Se käyttää pakkausalgoritmia äänen muokkaamiseen ja pitää melutason turvallisissa desibeleissä. Äänipiiri myös muokkaa heikkoja ääniä vahvistamalla ne kuuluviksi. ComTac™ VIII viestintäkuulonsuojainten uudet ympäristön kuunteluun tarkoitetut mikrofonit on sijoiteltu tuomaan ääni kuulokkeisiin aiempaa laveammin ja syvemmin.

Mission Audio Profiles (MAP)
ComTac™ VIII sisältää toiminnot kuulonsuojainten kuuloasetusten säätämiseen tehtävään sopivalla tavalla. Perinteisissä kuulonsuojaimissa on ennalta määrätty taajuusvaste, eikä käyttäjä voi kuin lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta. MAP-toiminto tarkoittaa, että viestintäkuulonsuojaimissa on edistyneitä ympäristön kuuntelutiloja. Käyttäjällä on mahdollisuus valita erilaisia vahvistusasetuksia ja lisäksi parantaa kuulemista viiden taajuuden muokkauksella viidessä eri tilanteessa. MAP-profiilit on suunniteltu erilaisia taistelu- ja tukitoimintoja varten.

Kuulonsuojaus ja korvatulppatila
Kriittisissä tilanteissa melutaso voi olla niin korkea, että seurauksena on välittömiä ja pysyviä kuulovaurioita, jos asianmukaisia suojaimia ei käytetä. ComTac™ VIII viestintäkuulonsuojaimet suojaavat kuuloa tehokkaasti ja niitä voidaan käyttää myös yhdessä korvatulppien kanssa lisäsuojausta tarvittaessa. Käyttäjän tilannetietoisuus säilyy korvatulppatilassakin, sillä kuulonsuojaimen äänenvoimakkuutta tehostetaan korvatulpan aiheuttaman lisävaimennuksen kompensoimiseksi.

Keskeytymätön viestintä myös äärioloissa
Viestintä on erittäin tärkeä osa nykyaikaisia sotilasoperaatioita. Kyky kommunikoida on ratkaisevan tärkeää reagoinnin, koordinoinnin ja muuttuviin oloihin tehokkaasti vastaamisen kannalta. ComTac™ VIII viestintäkuulonsuojaimissa on äänimaiseman muokkaustoiminto, joka auttaa parantamaan puheen ymmärrettävyyttä taustamelussa. Äänimaiseman muokkaustoiminto toimii automaattisesti käyttäjän valitsemien ympäristöasetusten mukaan.
Ulkoinen viestintä ja ympäristön kuuntelutoiminnot ovat toisistaan riippumattomia, joten radion kuuntelu- ja lähetystoiminnot ovat vikasietoisia. Viestintäkuulonsuojainten elektroniikan vikaantuessa tai akun tyhjentyessä ulkoisen laitteen viestintä toimii edelleen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit