3M™ Selkäaineeton teippi 9773WL+

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

75 µm paksu liima 180 µm:n #96 valkoisella muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla.

Hyvä kosteuden, liuottimien, kemikaalien ja UV-säteilyn kestävyys

Voidaan käyttää 121 ºC:n lämpötiloissa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 5MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • 75 µm paksu liima 180 µm:n #96 valkoisella muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla
  • Hyvä kosteuden, liuottimien, kemikaalien ja UV-säteilyn kestävyys
  • Voidaan käyttää 121 ºC:n lämpötiloissa
  • Lujasti kiinnittyvä kaksipuolinen akryyliliima on ihanteellinen käytettäväksi vaahtomuovi-, muovi-, puu- ja kangaspinnoilla

3M™ Selkäaineeton teippi 9773WL+ on suunniteltu liittämään pysyvästi muoveja, vaahtomuoveja, puuta ja tekstiilejä. Liima valuu helposti pinnan halkeamiin ja onkaloihin ilman kuumennusta. Kiinnittyy hyvin vähäisellä pursituspaineella. Tässä teipissä on 3M™ Liima 300MP, joka on luja akryyliliima, jolla hyvä välitön tarttuvuus ja se saavuttaa lopullisen lujuutensa 48–72 tunnin kuluttua.

Ihanteellinen vaahtomuoveille, muoveille, puulle ja kankaille
3M™ Selkäaineeton teippimme 9773WL+ on 75 µm paksu pitävä liima 180 µm #96 valkoisella muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla. Liima on suunniteltu kiinnittämään vaahtomuoveja, kankaita, puuta ja useimpia muovipintoja. Tämä selkäaineeton teippi kestää erinomaisesti UV-säteilyä ja hyvin myös kosteutta, vettä, liuottimia ja kemikaaleja.

Valuu helposti pintojen halkeamiin ja onkaloihin ilman kuumennusta.
3M™ Liimamme 300MP mahdollistaa jatkuvan lujan liitoksen erilaisten pintojen välille aina 250 ºF/121 ºC:n lämpötilaan saakka. Hyvä valumisominaisuus sallii liiman kiinnittymisen nopeasti karkeisiin ja kuvioituihin pintoihin, kuten vaahtomuoviin, puuhun, tekstiileihin ja moneen muuhun ilman erillistä lämmitystä. Paksu muovipinnoitettu voimapaperilineri tekee tästä teipistä ihanteellisen stanssaus- ja konvertointiprosesseihin.

Mitä ovat selkäaineettomat teipit?
3M Selkäaineettomat teipit ovat tarttuvaa liimaa linerilla ilman erillistä vahvistus- tai kantokalvoa. Nämä teipit ovat selkäaineellisia teippejä muotoutuvampia kuvioituihin tai epätasaisiin pintoihin kiinnitettäessä. Teippiä käytetään asettamalla se pinnalle liimapuoli alaspäin, poistamalla lineri ja paljastamalla liiman taustapuoli kiinnitettävälle pinnalle.

Parempia ideoita pinnalle tieteen ja innovaation avulla
3M:n teollisuusteipit ja -liimat osastolla hyödynnetään liimauksen tiedettä sellaisten innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka parantavat yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja kaikkialla maailmassa. Lopulta teknologiamme auttavat kaltaisiasi asiakkaita tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit