1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Hiomalaikkojen pidikkeet ja hioma-alustat
 5. 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikka

3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikka

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

HUIPPULUOKAN SUORITUSKYKYÄ: 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikka tuo kiillotuslaikkojen ja hologrammin poistolaikkojen parhaat puolet esiin, kun niitä käytetään yhdessä 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen kanssa.

HELPPO KIINNITTÄÄ, VARMA PITO: 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikassa on 3M™ Hookit™ ‑mekanismi kiillotuslaikkojen ja hologrammin poistolaikkojen nopeaan kiinnitykseen. Mekanismi pitää laikat tukevasti paikoillaan.

NOPEA ASENNUS: 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikka kiinnittyy koneeseen yhdellä kuusiokoloruuvilla.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 691KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • HUIPPULUOKAN SUORITUSKYKYÄ: 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikka tuo kiillotuslaikkojen ja hologrammin poistolaikkojen parhaat puolet esiin, kun niitä käytetään yhdessä 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen kanssa
 • HELPPO KIINNITTÄÄ, VARMA PITO: 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikassa on 3M™ Hookit™ ‑mekanismi kiillotuslaikkojen ja hologrammin poistolaikkojen nopeaan kiinnitykseen. Mekanismi pitää laikat tukevasti paikoillaan
 • NOPEA ASENNUS: 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen tukilaikka kiinnittyy koneeseen yhdellä kuusiokoloruuvilla
 • YHTEENSOPIVA JÄRJESTELMÄ: Työkalu on osa helppokäyttöistä 3M™ Perfect-It™ ‑maalinviimeistelyjärjestelmää, johon kuuluu laikkoja, nesteitä ja muita työkaluja, jotka on suunniteltu korkealaatuista viimeistelyä silmällä pitäen
 • KAKSI KOKOA: Tukevia mutta joustavia tukilaikkoja on saatavilla kahta kokoa: halkaisijaltaan 130 mm (5 tuumaa) ja 150 mm (6 tuumaa)

Ota kaikki teho irti 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneesta varta vasten sille suunnitelluilla tukilaikoilla. Näiden laikkojen avulla 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen kiillotuslaikat ja hologrammin poistolaikat pysyvät tiukasti kiinni kiillotuskoneessa, mikä parantaa tuottavuutta. Helppokäyttöinen yhden ruuvin kiinnitys.

Laikat on suunniteltu käytettäviksi 15 ja 21 mm:n epäkeskoliikkeellä varustetuissa 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneissa, ja niitä on saatavana halkaisijaltaan 130 mm:n (5 tuuman) ja 150 mm:n (6 tuuman) kokoisina. 3M™ Hookit™ ‑tarrakiinnitys pitää 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskohiomakoneen kiillotuslaikat ja hologrammin poistolaikat tiukasti paikoillaan, mikä vähentää turhaa ja tuottamatonta kiillotuskoneen liikettä. Tutustu epäkeskohiontaan perustuvaan 3M™ Perfect-It™ ‑maalinviimeistelyjärjestelmään: Tasainen viimeistely ilman hiomapyörteitä – 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotuskoneen pyörivä ja värähtelevä liike eliminoi pyörteiden syntymistä. Yhdessä erikoissuunniteltujen laikkojen, hiomatahnan ja kiillotusaineen kanssa saat tasaisen ja korkealaatuisen pinnan kaikissa töissä. Vältä puhkihionta ja turha uusintatyö ilman pelkoa vastamaalattujen peltien liiasta hionnasta. Olitpa ammattilainen tai aloittelija, 3M™ Perfect-It™ ‑epäkeskokiillotusjärjestelmä auttaa tuottamaan korkealaatuisia tuloksia taitotasosta riippumatta.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Samankaltaiset tuotteet