1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ Scotchcal™ Polyvinyylikloridifolio 3690E+

3M™ Scotchcal™ Polyvinyylikloridifolio 3690E+

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Valkoinen PVC-pintamateriaali on kestävä ja mukautuva

Tehty kestämään ultraviolettivaloa, äärimmäisiä lämpötiloja ja liuottimia

Suuritiheyksiset viivakoodit voidaan tulostaa molemmille puolille lämpösiirtotulostinta ja liuotinvärinauhaa käyttämällä

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Valkoinen PVC-pintamateriaali on kestävä ja mukautuva
 • Tehty kestämään ultraviolettivaloa, äärimmäisiä lämpötiloja ja liuottimia
 • Suuritiheyksiset viivakoodit voidaan tulostaa molemmille puolille lämpösiirtotulostinta ja liuotinvärinauhaa käyttämällä

3M™ Scotchcal™ etiketti 3690+ on tehty kestävästä PVC-pintamateriaalista ja erityisestä modifioidusta akryyliliimasta. Liima on suunniteltu tarttumaan hyvin vaikeisiin pintoihin kuten karkeisiin ja huokoisiin materiaaleihin sekä matalan pintaenergian materiaaleihin kuten polyeteeniin ja polypropeeniin. Se soveltuu myös ulkokäyttöön, jossa edellytetään erittäin hyvää kestävyyttä. Kerrosten ohuuden ja joustavuuden ansiosta ne mukautuvat halkaisijaltaan pieniin sekä monimutkaisiin kaareviin pintoihin.

3M™ vinyylietikettimateriaali 3690E + kestää ulkosäätä, UV-valoa ja monia eri liuottimia. Se pysyy mitoiltaan vakaana ja kestää jatkuvaa jopa 95 °C:een lämpötilaa. Lyhytaikainen lämmönkesto on 150 °C. Materiaali sopii lähes kaikille pinnoille lähes kaikissa olosuhteissa. Käytä vinyylietikettimateriaalia kaikkiin lämpösiirto- ja silkkipainatustarpeisiisi. Modifioidussa erikoisakryyliliimassa on hyvä alkutartunta ja erinomainen tarttuvuus lähes kaikille pinnoille. Useimmat matalan pintaenergian pinnat, kuten polyeteeni ja jauhemaalatut pinnat sekä kaarevat pinnat sopivat tälle liimalle. Tuote on UL- ja cUL-merkitty ja se sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.