1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7876EC etikettimateriaali, kiiltävä läpinäkyvä polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

3M™ 7876EC etikettimateriaali, kiiltävä läpinäkyvä polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

 • 3M ID 7100104683

Materiaalissa on pintakerros lämpösiirtotulostusta varten. Pintakerros parantaa painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä

Liimalla voidaan pysyvästi kiinnittää tuote korkean (HSE) ja matalan (LSE) pintaenergian muoveihin, kuvioituihin ja kaareviin pintoihin, jauhemaalipintoihin ja hieman öljyisiin metalleihin

Liiman paksuus varmistaa lujan kiinnityksen teksturoiduilla pinnoilla

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Materiaalissa on pintakerros lämpösiirtotulostusta varten. Pintakerros parantaa painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä
 • Liimalla voidaan pysyvästi kiinnittää tuote korkean (HSE) ja matalan (LSE) pintaenergian muoveihin, kuvioituihin ja kaareviin pintoihin, jauhemaalipintoihin ja hieman öljyisiin metalleihin
 • Liiman paksuus varmistaa lujan kiinnityksen teksturoiduilla pinnoilla
 • 53# molemmilta puolilta silikonoitu glassiinisuojanauha
 • Syttyvyys testattu UL94 HB ‑standardin mukaisesti

3M™ lämpösiirtotulostettava polyesterietikettimateriaali 7876EC on kirkasta etikettimateriaalia, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja kosteudenkestävyyden. Tässä etiketissä käytettävä 3M™ korkean suorituskyvyn akryyliliima 350E on monikäyttöinen. Sen erinomainen kemiallinen kestävyys ja pitolujuus eivät petä korkeissakaan lämpötiloissa.

3M™ polyesterietikettimateriaalissa 7876EC on kiiltävä valkoinen 50 mikronin kirkas polyesterikalvo, joka on suunniteltu lämpösiirtotulostukseen. Tuotteessa käytettävä liima on 3M™ liima 350E, joka on suunniteltu pitämään lujasti korkean ja matalan pintaenergian muoveissa, metalleissa, maalatuissa metalleissa ja jauhemaalatuissa pinnoissa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.