1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 3921 etikettimateriaali korkeisiin lämpötiloihin, mattavalkoinen, 152 mm x 300 m

3M™ 3921 etikettimateriaali korkeisiin lämpötiloihin, mattavalkoinen, 152 mm x 300 m

 • 3M ID 7000032795
 • UPC 04001895964558

Akrylaattikalvo korkeiden lämpötilojen käyttökohteisiin

55# tiivistetty voimapaperilineri varmistaa tasaisen stanssausjäljen

Mattavalkoinen kalvo mahdollistaa erittäin hyvän kontrastin, jonka ansiosta viivakoodit ja tiedot ovat helposti luettavissa

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Akrylaattikalvo korkeiden lämpötilojen käyttökohteisiin
 • 55# tiivistetty voimapaperilineri varmistaa tasaisen stanssausjäljen
 • Mattavalkoinen kalvo mahdollistaa erittäin hyvän kontrastin, jonka ansiosta viivakoodit ja tiedot ovat helposti luettavissa

3M™ etikettimateriaali lämpösiirtotulostukseen 3921 on akrylaattimateriaalia, jossa on lämpösiirtotulostukseen sopivaa pinnoittamaton akrylaattikalvo. Se kestää korkeita lämpötiloja ja kemikaaleja, joita käytetään esimerkiksi painettujen piirilevyjen (PCB) valmistuksessa.

Lämmönkestävää etikettimateriaalia 3921 suositellaan lämpösiirtotulostusta hyödyntäviin etiketöintitarpeisiin käyttökohteissa, joissa vaaditaan lujuutta ja hyvää kestävyyttä korkeissa lämpötiloissa. Akryylipohjainen kalvo kestää ulko-olosuhteita, UV-valoa ja monia liuottimia, minkä lisäksi se säilyttää mittatarkkuutensa. Mattavalkoinen kalvo mahdollistaa erittäin hyvän kontrastin, jonka ansiosta teksti ja kuvat erottuvat hyvin, myös tiheissä viivakoodeissa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.