1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ Polyesterietikettimateriaali 7871EJ, kiiltävä valkoinen polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

3M™ Polyesterietikettimateriaali 7871EJ, kiiltävä valkoinen polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

 • 3M ID 7100104678

Liimalla voidaan pysyvästi kiinnittää tuote korkean (HSE) ja matalan (LSE) pintaenergian muoveihin, kuvioituihin ja kaareviin pintoihin, jauhemaalipintoihin ja hieman öljyisiin metalleihin

Liiman paksuus varmistaa lujan kiinnityksen teksturoiduilla pinnoilla

Materiaalissa on pintakerros lämpösiirtotulostusta varten

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Liimalla voidaan pysyvästi kiinnittää tuote korkean (HSE) ja matalan (LSE) pintaenergian muoveihin, kuvioituihin ja kaareviin pintoihin, jauhemaalipintoihin ja hieman öljyisiin metalleihin
 • Liiman paksuus varmistaa lujan kiinnityksen teksturoiduilla pinnoilla
 • Materiaalissa on pintakerros lämpösiirtotulostusta varten
 • UL-listaus sisältää hyväksynnän jauhemaalatuilla pinnoilla käyttöä varten

3M™ kalvojen ja linereiden merkintämateriaalit sisältävät täydellisen valikoiman vaihtoehtoja kattamaan erilaiset vaatimukset eri käyttökohteissa. Materiaalivaihtoehtoina on polyesteri, asetaatti, polyolefiini tai puolijäykkä vinyyli, ja jotkin näistä ovat saatavana valmiilla 3M-liimalla. Voimapaperi- ja kalvolinereitä on saatavana yksi- tai kaksipuolisella irrotuskerroksella tai ilman irrotuskerrosta.

3M™ polyesterietikettimateriaali 7871EC sisältää kiiltävän valkoisen 50 μm:n polyesterikalvon, joka on suunniteltu lämpösiirtotulostukseen. Tuotteessa käytettävä liima on 3M™ 350E, joka on suunniteltu pitämään hyvin useimmissa korkean ja matalan pintaenergian muoveissa, metalleissa, maalatuissa metalleissa ja jauhemaalatuissa pinnoissa. Materiaalissa on pintakerros lämpösiirtotulostusta varten. Optimaalisen kestävyyden takaamiseksi suosittelemme hartsinauhoja. Pintakerros parantaa painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä. Polyesterikalvo kestää hyvin vaativissa olosuhteissa. 350E -liima on 3M:n yleisimmin käytetty tarraliima, joka tarjoaa erinomaisen tarttuvuuden myös matalan pintaenergian pinnoilla. Lisäksi liimalla on erinomainen lämpötilan ja kemiallinen kestävyys. 43 mikronin liimakerros takaa erinomaisen tarttuvuuden kuvioiduilla pinnoilla. Tiivistetty kaksipuolinen glassiinilineri mahdollistaa tasaisen stanssausjäljen ja helpottaa käyttöä. Se on UL- ja cUL-merkitty (tiedostonumero MH18072).

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.