1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ Etikettimateriaali lämpösiirtotulostukseen 7818EH, mattahopea polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

3M™ Etikettimateriaali lämpösiirtotulostukseen 7818EH, mattahopea polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

 • 3M ID 7100104670

Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin

Materiaalien polyesteri-, vinyyli- ja polyeteenikomponentti tuovat lujuutta ja mukautuvuutta

Soveltuu muun muassa fleksopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 187KB)

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Materiaalit on suunniteltu tehokkaaseen ja kestävään etiketöintiin
 • Materiaalien polyesteri-, vinyyli- ja polyeteenikomponentti tuovat lujuutta ja mukautuvuutta
 • Soveltuu muun muassa fleksopainoon sekä pistematriisi- ja lämpösiirtotulostukseen
 • Linerivalikoimassa on muovipinnoitettua, kaoliinipinnoitettua ja superkalanteroitua voimapaperia ja kirkasta polyesterikalvoa
 • Saatavana valmiilla 3M-liimapinnalla

3M™ kalvojen ja linereiden merkintämateriaalit sisältävät täydellisen valikoiman vaihtoehtoja kattamaan erilaiset vaatimukset eri käyttökohteissa. Materiaalivaihtoehtoina on polyesteri, asetaatti, polyolefiini tai puolijäykkä vinyyli, ja jotkin näistä ovat saatavana valmiilla 3M-liimalla. Voimapaperi- ja kalvolinereitä on saatavana yksi- tai kaksipuolisella irrotuskerroksella tai ilman irrotuskerrosta.

3M™ etikettimateriaalissa lämpösiirtotulostukseen 7818EH yhdistyvät hopeamattapinnoituksen hyvä tulostustarkkuus ja kemikaalien ja hankauksen kestävyys. Polyesterikalvo antaa hyvän suojan vaativiin olosuhteisiin. Etikettimateriaalissa on 310E -sarjan liima, joka on pursuamaton ja muodostaa lujan pidon monenlaisilla pinnoilla, mukaan lukien korkean pintaenergian muoveilla, metalleilla ja muilla pinnoilla. Se kestää hyvin myös kemikaaleja ja UV-säteilyä. TT5 -pintakerros muodostaa tasaisen mattapinnan, joka mahdollistaa laadukkaan lämpösiirtotulostusjäljen myös matalammilla lämpötila-asetuksilla ja parantaa myös painovärin tarttumista perinteisiä painomenetelmiä käytettäessä. Tämä etikettimateriaali on UL- ja cUL-hyväksytty.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.