3M Xtract™ -hioma-alusta

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

3M Xtract™:n patentoitu monireikäinen kuvio tarjoaa erinomaisen pölynpoiston, joka estää kuormituksen, lisää tuottavuutta ja tarjoaa puhtaamman työympäristön

Keskikova vaahtomuovi tarjoaa jonkin verran mukautuvuutta pintahiontaan

Viistetty reuna on tehokas, kun joustavuutta tarvitaan maalirajan loivennukseen tai maalatun alueen tasoitukseen

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • 3M Xtract™:n patentoitu monireikäinen kuvio tarjoaa erinomaisen pölynpoiston, joka estää kuormituksen, lisää tuottavuutta ja tarjoaa puhtaamman työympäristön
  • Keskikova vaahtomuovi tarjoaa jonkin verran mukautuvuutta pintahiontaan
  • Viistetty reuna on tehokas, kun joustavuutta tarvitaan maalirajan loivennukseen tai maalatun alueen tasoitukseen
  • Ulkokierteet ovat yhteensopivia taso- tai epäkeskohiomakoneiden kanssa, joilla on samanlaiset sisäkierteet (1/4-20 3:lle epäkeskohiomakoneessa tai 5/16-24 5:lle ja 6:lle epäkeskohiomakoneessa)
  • 3M™ Hookit™ -tarrakiinnitysjärjestelmä tekee laikan vaihdosta helppoa ja optimoi laikan käyttöiän

3M Xtract™ -hioma-alustat sisältävät 3M Xtract -laikan (myydään erikseen) sovelluksiin, jotka vaativat mukavuutta ja reunajoustavuutta. Osa kuuluu 3M Xtract -sarjaan, joka on suunniteltu optimaaliseen pölynpoistoon. Imu poistaa pölyn työkappaleesta, mikä pidentää laikan käyttöikää ja parantaa tuottavuutta. Siinä on viistetty reuna, joka on ihanteellinen maalirajan loivennukseen tai maalatun alueen tasoittamiseen muuhun työkappaleeseen sopivaksi.

Keskikova vaahtomuovi tarjoaa jonkin verran mukauttavuutta pintahionnan myöhemmissä vaiheissa. 3M™ Hookit™ -kiinnitystyyli lisää tarrakiinnityksen helppoutta vaihtamiseen ja uudelleenkäyttöön, mikä optimoi laikan käyttöiän. Kun sitä käytetään imun ja 3M Xtract™ -hiomalaikan kanssa, pöly imeytyy sarjan ainutlaatuisesti suunniteltujen reikien ja kanavien kautta pois hiomapinnalta, mikä estää laikan tukkeutumisen, parantaa työn tuottavuutta ja tekee työympäristöstä puhtaamman. Hioma-alustassa on ulkokierteet, jotka ovat yhteensopivia taso- ja epäkeskohiomakoneiden kanssa. Patentoitu monireikäinen kuviomme muodostaa imun ja auttaa poistamaan pölyä laikasta, työkappaleesta ja ilmasta. Hiomalaikkojen hiontateho säilyy paremmin ja ne kestävät pidempään, kun laikka ei tukkeudu pölystä. Pölyn vähentäminen on entistä helpompaa 3M Xtract -laikoilla, jotka on suunniteltu optimaaliseen pölynpoistoon. Parhaan pölynpoiston saavuttamiseksi käytä tätä laikkaa 3M Xtract™ -alustan ja imuominaisuuden sisältävän epäkeskohiomakoneen kanssa (molemmat myydään erikseen). Patentoitu monireikäinen kuviomme 3M Xtract -tuotteissa poistaa pölyä nopeammin kuin 5- tai 6-reikäiset tuotteet. Tämä reikärakenne ei edes vaadi reikien kohdistamista hioma-alustan kanssa (joka on kiinnitetty epäkeskohiomakoneeseen ja myydään erikseen), ja se tekee kiekkojen vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. 3M Hookit™ -kiinnitysjärjestelmässä käytetään tarrakiinnitystä, mikä tekee laikkojen vaihtamisesta nopeaa ja helppoa. Kaikki tämä lisää tuottavuutta ja vähentää materiaalin kulutusta. Pölyn vähentäminen lisää merkittävästi katkaisutehoa ja laikan käyttöikää, mikä lopulta vähentää käyttökustannuksia.

Tyypilliset Ominaisuudet

Vastaavia Tuotteita