1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Joustavat liimat
 5. Liuotinpohjaiset liimat
 6. 3M™ Neoprene High Performance Rubber and Gasket Adhesive 1300L, Yellow, 1 Liter, 6 per case

3M™ Neoprene High Performance Rubber and Gasket Adhesive 1300L, Yellow, 1 Liter, 6 per case

 • 3M ID 7100036550
 • UPC 04046719305933

Kiinnittää neopreeni, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja moniin eri pintoihin

Erinomainen kosteuden- ja lämmönkestävyys, kestää 148 °C lämpötiloja

Voidaan käyttää kontakti- tai märkäliimana

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kiinnittää neopreeni, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja moniin eri pintoihin
 • Erinomainen kosteuden- ja lämmönkestävyys, kestää 148 °C lämpötiloja
 • Voidaan käyttää kontakti- tai märkäliimana
 • Saatavana tuubeissa, purkeissa tai sangoissa
 • Yhteensopiva teollisten ruiskutusvälineiden kanssa

3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on monipuolinen, liuotinpohjainen liima. Se saavuttaa hyvän käsittelylujuuden välittömästi ja kestää hyvin lämpöä. Sitä käytetään yleisesti useimpien kumi- ja tiivistemateriaalien liimauksessa. Se käy myös pinta-alaltaan suurien kumipäällysteiden ja pehmusteiden liimaamiseen.

Monipuolinen kumi- ja tiivisteliima 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on yksi monipuolisimmista liuotinpohjaisista kumi- ja tiivisteliimoistamme. Tämä liima kiinnittää neopreeni-, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja sekä regeneroituja kumeja metalliin, puuhun ja useimpiin muoveihin. 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on erittäin hyvin lämpöä ja vettä kestävä, jopa 148 °C lämpötilassa toimiva, nopeasti kuivuva liima. Aikaa on silti riittävästi asetteluun ja säätöihin työtahdin hidastumatta.

Suositellut käyttökohteet

Yleiset huolto- ja korjaustyöt Kiinnittää kumitiivisteitä metallipintoihin Yleiset liimaustyöt (ei käy EPDM-kumin tai termoplastisen olefiinin liimaukseen) Kiinnittää kumin moniin eri pintoihin Kumin korjaus

Yleiskäyttöinen huolto- ja korjausliima teollisilla ominaisuuksilla 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300:sta on monipuolisuutensa ansiosta tullut yksi suosituimmista huolto- ja korjaustöissä käytettävistä yleisliimoista. 3M™ Neopreenikontaktiliima 1300 on saatavana tuubeissa, purkeissa ja sangoissa, joten se sopii käytettäväksi myös laajan mittakaavan liimaustöissä. Liima on lisäksi ruiskutettavissa teollisuuskäyttöön sopivilla ruiskutusvälineillä.

Liiman käyttö 3M™-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan tasaisesti. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Toimiva liimakerros saadaan kun pinnasta 80 % tai enemmän peittyy. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.