1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
 5. Kaksipuoliset teipit
 6. 3M™ 920XL kaksipuolinen teippi, levennetty lineri, kirkas, 9/12 mm x 914 m, 12/pakk

3M™ 920XL kaksipuolinen teippi, levennetty lineri, kirkas, 9/12 mm x 914 m, 12/pakk

 • 3M ID 7000048424
 • UPC 00021200047268

Liima-aineet, jotka sopivat erinomaisesti erilaisten materiaalien liittämiseen

Synteettinen kumiliima tarttuu välittömästi kutistemuovipakkauksiin, pahviin tai itse tuotteeseen.

Selkämateriaali ei murru tai halkeile ja kestää pitkään

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Liima-aineet, jotka sopivat erinomaisesti erilaisten materiaalien liittämiseen
 • Synteettinen kumiliima tarttuu välittömästi kutistemuovipakkauksiin, pahviin tai itse tuotteeseen
 • Selkämateriaali ei murru tai halkeile ja kestää pitkään
 • 0,036 mm paksuinen UPVC-selkäaine mahdollistaa teipin irrottamisen yhtenä kappaleena monista pintamateriaaleista
 • Voidaan käyttää jopa −51 °C:n (−60 °F:n) pakkasessa ja +52 °C:n (+125 °F:n) lämmössä

3M™ kaksipuoliset teipit levennetyllä linerilla ovat selkäaineettomia teippejä yleiskäyttöön. Ne helpottavat asennusta linerin helpon aloituksen ja irrotuksen ansiosta.

Helppo linerin aloitus ja poistaminen tekee työskentelystä sujuvaa 3M™ kaksipuolisten selkäaineettomien teippien levennetty lineri ulottuu teipin liimapintaa pidemmälle, mikä helpottaa linerin aloitusta ja poistamista. Teipin molemmin puolin on liimattomat tai sormella irrotettavat reunat linerin irrottamisen helpottamiseksi. Suositellut käyttökohteet: Pahviset kuljetuslaatikot, kirjekuoret, lääketeollisuuden pakkausetiketit, myyntipisteiden kyltit ja mainokset, rullan aloitus, erilaiset asiakirjat sekä paperien liittäminen. Luotettava ratkaisu monille eri materiaaleille. 3M™ kaksipuoliset teipit, joissa on levennetty lineri, mahdollistaa monia liimaratkaisuja sekä korkean että alhaisen pintaenergian materiaaleille, muun muassa pinnoitetuille ja pinnoittamattomille papereille, kalvoille, muoveille, vaahtomuoveille ja metalleille. Saatavilla mm. seuraavat liima-ainevaihtoehdot: 3M™ 400 akryyliliima-aineessa on hyvä välitön tarttuvuus sekä hyvä leikkauslujuus ja se soveltuu hyvin paperimateriaalien kiinnitykseen. 3M 400 liima-ainetta sisältäviä tuotteita: 3M™ 465XL kaksipuolinen teippi ja 3M™ 920XL kaksipuolinen teippi, levennetyillä linereilla. 3M™ 340 akryyliliima-aineessa on erinomainen tarttuvuus ja sitä käytetään yleisesti lääketeollisuuden etikettien kiinnittämiseen. 3M 340 liima-ainetta sisältäviä tuotteita: 3M™ 450EK kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla, 3M™ 465XL kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla, 3M™ 920XL kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla, 3M™ 466XL kaksipuolinen teippi levennetyllä linerilla. Saatavilla on lisäksi useita erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuvia linerimateriaaleja, esim. vahvistettu voimapaperi, venyvä voimapaperi sekä glassiinilineri. Mitä ovat selkäaineettomat teipit? Yleisesti ottaen selkäaineettomissa 3M-teipeissä on liimakerros irrotettavassa erikoislinerissa. Teippi koostuu pelkästä liima-aineesta ilman selkämateriaalia. Teippiä käytetään asettamalla se pinnalle liimapuoli alaspäin, poistamalla lineri ja asettamalla liitettävä pinta liimapinnalle. Parempia ideoita pinnalle tieteen ja innovaation avulla Teemme 3M:n teollisuusteipit ja -liimat osastolla jatkuvaa tuotekehitystä ja hyödynnämme liittämisteknologioita sellaisten innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka parantavat yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja kaikkialla maailmassa. Teknologiamme auttavat asiakkaitamme tarjoamaan kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille nopeammin ja tehokkaammin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.