3M™ SecureFit™ 400X-sarjan suojalasit

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Mukavat 3M™ SecureFit™ Suojalasit, joissa on pehmeät sangat, kulmasuoja ja integroitu nenäsilta peittävyyttä ja istuvuutta varten

3M:n innovatiivinen SecureFit™ Pressure Diffusion Temple -sankateknologia ja aukolliset sangat tasaavat painetta lisäten käyttömukavuutta. Sangat taipuvat ja mukautuvat käyttäjän pään kokoon.

3M™ Scotchgard™ -huurtumisenestopinnoite tarjoaa huippuluokan huurtumisen- ja naarmuuntumisenesto-ominaisuudet (saatavana valituissa malleissa)

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 325KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Mukavat 3M™ SecureFit™ Suojalasit, joissa on pehmeät sangat, kulmasuoja ja integroitu nenäsilta peittävyyttä ja istuvuutta varten
  • 3M:n innovatiivinen SecureFit™ Pressure Diffusion Temple -sankateknologia ja aukolliset sangat tasaavat painetta lisäten käyttömukavuutta. Sangat taipuvat ja mukautuvat käyttäjän pään kokoon
  • 3M™ Scotchgard™ -huurtumisenestopinnoite tarjoaa huippuluokan huurtumisen- ja naarmuuntumisenesto-ominaisuudet (saatavana valituissa malleissa)
  • Punaiset linssit takaavat hyvän värikontrastin ulkona
  • Ainutlaatuinen muotoilu parantaa paikallaan pysymistä ja estää luistamisen
  • Suorat ja joustavat sangat yhdistyvät helposti kuulokkeisiin ja tarjoavat kiinteän sivusuojan

3M™ SecureFit™ 400X-sarjan kevyissä, kehyksettömissä suojalaseissa on polykarbonaattilinssit, 3M™ Pressure Diffusion -teknologia, leveät joustavat sangat, pehmeä nenäsilta ja lentäviltä esineiltä suojaava kulmasuoja.

Käytä 3M™ SecureFit™ 400X-sarjan suojalaseja, kun haluat suojata silmäsi kevyesti, mukavasti ja tehokkaasti. Suojalasimme painavat vain 22 grammaa ja näyttävät nykyaikaisen tyylikkäiltä. 3M™ Pressure Diffusion -teknologia tarjoaa mukavan istuvuuden. Leveät ja joustavat sangat asettuvat korvien päälle suojaten sivuja. Pehmikkeet lisäävät mukavuutta entisestään. Pehmeä nenäsilta ja muotoiltu kulmasuoja lepäävät mukavasti otsaa vasten ja suojaavat lentäviltä hiukkasilta. Ympäröivä muotoilu antaa käyttäjälle laajan näkökentän ja vähentää liukumista pään liikkuessa. Nämä lasit sopivat hyvin käytettäviksi kuulonsuojainten kanssa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Vastaavia Tuotteita

Linssin väri Kirkas, Kullankeltainen, Oranssi peili, Harmaa, Sisä-/ulkokäyttö harmaa, Punainen
Tuotesarjat 400X, 400
Linssin pinnoite Huurtumaton, Naarmunkestävä, RAS - Luja naarmunkestävyys
Kehysmateriaali Muovi, Polykarbonaatti
Kehyksen väri Hi-Vis, vihreä ja kirkas, Keltainen/musta, Musta/harmaa, Sininen/Harmaa
Kehyksen väri Vihreä, Musta/keltainen, Musta, Musta ja vihreä, Harmaa ja sininen