1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Silmiensuojaus
 5. Suojalasit
 6. 3M™ SecureFit™ 400-sarjan suojalasit voimakkuuksilla

3M™ SecureFit™ 400-sarjan suojalasit voimakkuuksilla

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suojalasit, joiden linssin alaosassa on vahvuus pienten yksityiskohtien suurentamista varten

3M:n innovatiivinen SecureFit™ Pressure Diffusion Temple -sankateknologia ja aukolliset sangat tasaavat painetta lisäten käyttömukavuutta. Sangat taipuvat ja mukautuvat käyttäjän pään kokoon

Ympäröivä muotoilu tarjoaa käyttäjälle laajan näkökentän

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suojalasit, joiden linssin alaosassa on vahvuus pienten yksityiskohtien suurentamista varten
 • 3M:n innovatiivinen SecureFit™ Pressure Diffusion Temple -sankateknologia ja aukolliset sangat tasaavat painetta lisäten käyttömukavuutta. Sangat taipuvat ja mukautuvat käyttäjän pään kokoon
 • Ympäröivä muotoilu tarjoaa käyttäjälle laajan näkökentän
 • Suorat ja joustavat sangat yhdistyvät helposti kuulokkeisiin ja tarjoavat kiinteän sivusuojan

3M™ SecureFit™ 400-sarjan kevyissä, voimakkuuksilla varustetuissa suojalaseissa on kehyksetön polykarbonaattilinssi, 3M™ Pressure Diffusion -teknologia, leveät ja joustavat sangat, pehmeät ja säädettävät nenäpehmusteet sekä lukuosa.

Käytä 3M™ SecureFit™ 400-sarjan suojalaseja voimakkuuksilla, kun haluat suojata silmäsi mukavasti ja nähdä pienet yksityiskohdat selvästi lukuosan avulla. Mustalla tai vihreällä kehyksellä varustetut suojalasimme painavat vain 19 g, ja niiden alaosassa on +1.5-, +2.0- tai +2.0-vahvuinen lisäosa yksityiskohtien suurentamista varten. Niihin sisältyy 3M™ Pressure Diffusion -sankateknologia, jonka avulla kaksoisvaletulla kehyksellä pehmustetut sangat mukautuvat luonnollisesti yksilön pään koon mukaan, mikä tekee suojalaseista turvalliset ja mukavat. Pehmeät, säädettävät nenätyynyt tarjoavat entistä paremman istuvuuden ja vähentävät pään liikkeiden aiheuttamaa luistamista. Leveät ja joustavat sangat tarjoavat kiinteän sivusuojauksen ja toimivat hyvin kuulonsuojainten kanssa. Ympäröivä muotoilu tarjoaa käyttäjälle laajan näkökentän. Kehyksettömiin polykarbonaattilinsseihin sisältyy naarmuuntumaton ja huurtumaton pinnoite, joka parantaa kestävyyttä ja näkyvyyttä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Linssin väri Kirkas
Tuotesarjat 400
Tiivisteen tyyppi Ei tiivistettä
Linssin pinnoite Naarmuuntumisen kestävä ja huurtumaton
Diopteri 1.5, 2.5, 2.0
Kehyksen väri Musta ja vihreä