3M™ Performance -maaliruiskun H/O-muuntosarja, 26827

 • 3M ID 7100244430
 • UPC 00051131268371

Muuntosarjan kanssa 3M™ Performance -maaliruiskulla voi ruiskuttaa raskaita, paksuja pinnoitteita 3M™ PPS™ -sarjan 2.0 H/O -painesäiliöiden avulla.

Mahdollistaa raskaiden pinnoitteiden tai kuviopinnoitteiden ruiskuttamisen erinomaisen hallinnan.

Helposti asennettavassa sarjassa on liitäntä, jonka avulla painesäiliön paineilmaputki liitetään ruiskun runkoon.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1011KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Muuntosarjan kanssa 3M™ Performance -maaliruiskulla voi ruiskuttaa raskaita, paksuja pinnoitteita 3M™ PPS™ -sarjan 2.0 H/O -painesäiliöiden avulla
 • Mahdollistaa raskaiden pinnoitteiden tai kuviopinnoitteiden ruiskuttamisen erinomaisen hallinnan
 • Helposti asennettavassa sarjassa on liitäntä, jonka avulla painesäiliön paineilmaputki liitetään ruiskun runkoon
 • Muuntosovitteen avulla ruiskussa voin käyttää tilavuudeltaan 400 ja 850 millilitran 3M™ PPS™ -sarjan 2.0 H/O -painesäiliöitä
 • Yksinkertainen asennus kahdella ruuvilla

Voit hallita raskaiden pinnoitteiden tai kuviopinnoitteiden tekemistä entistä paremmin 3M™ Performance -maaliruiskun H/O-muuntosarjan avulla. Kun tätä lisäosaa käytetään 3M™ PPS™ -sarjan 2.0-tyypin H/O-painesäiliön kanssa, maaliruiskun käyttäjät pystyvät ruiskuttamaan paksuja korkeaviskositeettisia pinnoitteita ja hallitsemaan pintakuviointia, kuvion kokoa ja ruiskutettavaa ainesmäärää paremmin kuin aerosolitölkkejä ja Body Schutz -ruiskuja käytettäessä.

Tässä helposti asennettavassa H/O-muuntosarjassa on 3M™ Performance -maaliruiskuumme lisättävä paineilmaliitäntä, joka tarvitaan 3M™ PPS™ -sarjan 2.0-tyypin H/O-painesäiliöiden mukauttamiseen korkeaviskositeettisten pinnoitteiden ruiskuttamiseen niin, että niiden pintakuviointia, kuvion kokoa ja ruiskutettavaa ainesmäärää pystytään säätelemään paremmin kuin aerosolitölkkejä ja Body Schutz -ruiskuja käytettäessä. Puhdistus on yksinkertaista. Hävitä kansi ja sisäastia tai tiivistä säiliö ja suojaa pinnoite sulkutulpan avulla myöhempää käyttöä varten. Nopeasti vaihdettavien suutinten ansiosta pinnoitteet eivät koskaan kulje maaliruiskun rungon läpi. Kierrä lukitusrengasta, irrota suutinpää ja pyyhi neula puhtaaksi. Säätöventtiilin avulla käyttäjä voi kytkeä painesyötön pois päältä syöttöä tai tavanomaista yläsäiliötä käytettäessä. 3M™ PPS™ -sarjan 2.0 tyypin H/O -painesäiliöitä on kahta kokoa, 400 millilitran Midi-koko ja 850 millilitran Large-koko. Säiliön kovien seinämien ja kokoon painuvan 3M™ PPS™ -sarjan 2.0-sisäastian välissä vallitsevan ilmanpaineen vaikutuksesta korkeaviskositeettiset nesteet virtaavat tasaisemmin ja sumuttuvat täydellisemmin. Ruiskutuksen jälkeen sisäastian voi kaikkien PPS-sarjan tuotteiden tavoin heittää pois ja suutinpään joko vaihtaa tai puhdistaa seuraavaa käyttöä varten. Muuntosarjan ollessa asennettuna maaliruiskussa käytetään 3M™ Performance -maaliruiskun painovoimasyöttöisiä suutinpäitä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Käyttökohde Koteloaineiden ruiskutus, Maalaus, Maalin ruiskutus, Manuaalinen ruiskupinnoitus, Pinnoitteen ruiskutus, Pinnoitus, Ruiskumaali, Tiivistäminen, Työkalut ja tarvikkeet
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Ilmakokoonpano