3M™ Scott™ ELSA-pakolaite

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Hengityslaite tuottaa jatkuvan ilmansyötön, kun vaarallisista teollisuus- ja meriympäristöistä on paettava nopeasti.

Laite aktivoituu automaattisesti ja nopeasti, kun sen kantolaukku avataan.

Suurella visiirillä ja suun ja nenän peittävällä naamarilla varustettu kuution muotoinen huppu pienentää hiilidioksidin aiheuttamaa kuollutta tilaa.

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 345KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Hengityslaite tuottaa jatkuvan ilmansyötön, kun vaarallisista teollisuus- ja meriympäristöistä on paettava nopeasti
  • Laite aktivoituu automaattisesti ja nopeasti, kun sen kantolaukku avataan
  • Suurella visiirillä ja suun ja nenän peittävällä naamarilla varustettu kuution muotoinen huppu pienentää hiilidioksidin aiheuttamaa kuollutta tilaa
  • Luotettava, kestävä ja helppokäyttöinen laite antaa parhaan mahdollisen suojan pakotilanteissa

3M™ Scott™ ELSA -pakolaite on hätäpoistumishengityslaite, jossa on jatkuva ilmansyöttö. Tämä mahdollistaa nopean poistumisen vaarallisista teollisuus- ja meriympäristöistä.

3M™ Scott™ ELSA (Emergency Life Support Apparatus) on tarkoitettu vaarallisiin teollisuus- ja meriympäristöihin, joista on poistuttava nopeasti. Se on luotettava, kestävä, nopea ja helppokäyttöinen, mikä takaa maksimaalisen suojan pakotilanteissa. Laite koostuu teräs- tai hiilikuitusäiliöstä, johon on liitetty pullon venttiili ja paineenalennin, syöttöletku huppuun sekä kantolaukku. Käyttäjä aktivoi ELSA-laitteen avaamalla laukun, mikä vapauttaa automaattisesti tapin, joka on kiinnitetty aktivointihihnaan. Jatkuvavirtainen huppu on kuution muotoinen, ja sen visiiri on suuri, mikä mahdollistaa laajan näkökentän myös sivuille. Sen nenän ja suun peittävä sisänaamari estää huurtumista ja pienentää hiilidioksidin aiheuttamaa kuollutta tilaa. Tulenkestävä PVC-pinnoitettu materiaali on joustavaa, ja siinä on otsoninkestävä elastomeerinen kaulatiiviste. Tämä helpottaa laitteen pukemista silmälasien, parran tai pitkien hiusten päälle. Musta antistaattinen polyuretaanilaukku on saatavilla mahdollisesti räjähdysalttiisiin ympäristöihin. ELSA-pakolaitteella on seuraavat hyväksynnät: EN 1146:2005, MED (Shipswheel-hyväksyntä) ja ISO 23269-1:2008.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit