3M™ Performance Maaliruiskun korjauspakkaus, 26840

 • 3M ID 7100228530
 • UPC 00051131268401

Sisältää kaikki uudelleenkokoamiseen vaadittavat osat, mukaan lukien kaikki kiinnikkeet

Päivitä liipasin, neula, viuhka ja nesteen virtaus uusilla jousilla ja tiivisteillä

Käytä vain 3M™ Performance Maaliruiskun kanssa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Sisältää kaikki uudelleenkokoamiseen vaadittavat osat, mukaan lukien kaikki kiinnikkeet
 • Päivitä liipasin, neula, viuhka ja nesteen virtaus uusilla jousilla ja tiivisteillä
 • Käytä vain 3M™ Performance Maaliruiskun kanssa
 • Sisältää yksityiskohtaisen käyttöohjeen

3M™ Performance Maaliruiskun korjauspakkaus tarjoaa 3M™ Performance Maaliruiskun korjaukseen vaadittavat varaosat. Sisältää ulko-osan varaosat sekä vaadittavat sisäosan tiivisteet, jouset, ruuvit ja osat. Käyttöohje tarjoaa tarkat tiedot korjauksesta.

3M™ Performance Maaliruiskun korjauspakkaus sisältää 3M™ Performance Maaliruiskun täydelliseen korjaukseen vaadittavat varaosat. Ihanteellinen seisonta-ajan vähentämiseen ja maaliruiskun nopeaan ja helppoon uudelleenkokoamiseen. Voit purkaa maaliruiskun mukana toimitetun käyttöohjeen avulla ja vaihtaa neulan, jouset, tiivisteet, kaikki alkuperäiset kiinnikkeet ja muut osat. Sarja sisältää hitsatun vaihtokehyksen ja ulkoisen lukitusrenkaan. Kun 3M™ Performance Maaliruisku on koottu oikein, se toimii kuin uusi. Huomaa: Älä puhdista tai huolla maaliruiskua muulla kuin käyttöoppaassa kuvatulla tavalla. Käytä 3M™ Performance Maaliruiskun kanssa. Tämä yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista ja riittävän kestävä vaativiin teollisuuden ja autoteollisuuden olosuhteisiin. Sen mukautuva rakenne antaa maalareille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai PPS astioita. Vaihdettavat suutinpäät mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden levittämisen, ja maaliruisku tarjoaa uutta vastaavaa suorituskykyä jokaisella uudella suuttimella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.