3M™ Performance Maaliruiskun letkun sokka, 26834

 • 3M ID 7100228107
 • UPC 00051131268340

Sokka kiinnittää paineletkun 3M™ Performance Maaliruiskuun

Pakkaus sisältää neljä teräksistä sokkaa

Joustava teräsrakenne mahdollistaa helpon kiinnityskannattimeen kiinnittämisen ja siitä irrottamisen

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Sokka kiinnittää paineletkun 3M™ Performance Maaliruiskuun
 • Pakkaus sisältää neljä teräksistä sokkaa
 • Joustava teräsrakenne mahdollistaa helpon kiinnityskannattimeen kiinnittämisen ja siitä irrottamisen
 • 3M™ Performance Maaliruiskun paineletkulle

3M™ Performance Maaliruiskun paineletkun sokka on 3M™ Performance Maaliruiskun paineletkun lisävaruste. Sokkia käytetään paineletkun kiinnittämiseen 3M™ Performance Maaliruiskuun. Liitäntä parantaa hallintaa ja auttaa estämään suutinpään kiertymistä ja ei haluttua rasitusta.

3M™ Performance Maaliruiskun paineletkun sokkien vaihtopakkaus sisältää neljä 3M™ Performance Maaliruiskun paineletkun kiinnityssokkaa. Sokkia käytetään paineletkun kiinnittämiseen 3M™ Performance Maaliruiskuun. Sokka kiinnittää paineletkun kannattimen maaliruiskun pohjaan ja auttaa estämään suutinpään kiertymistä ja tarpeetonta rasitusta. Sisäänrakennettu jousikuormitettu kuulaventtiili estää sokkaa putoamasta ulos mutta mahdollistaa helpon poistamisen tarvittaessa. Kun paineletku on poistettava, sokka voidaan poistaa helposti ja nopeasti purkamista varten. Käytä 3M™ Performance Maaliruiskun kanssa, joka on innovatiivinen maalarille suunniteltu ratkaisu. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista ja on yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista sekä riittävän kestävä vaativiin teollisuusolosuhteisiin. Sen mukautuva rakenne antaa maalareille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai PPS astioita. Vaihdettavat suutinpäät mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden levittämisen, ja maaliruisku tarjoaa uutta vastaavaa suorituskykyä jokaisella uudella suuttimella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Käyttökohde Maalaus, Maalin ruiskutus, Pohjuste
Materiaali Pinnoitettu teräs
Pitimen rakenne Yksittäispistooli
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Tappi

Vastaavia Tuotteita