3M™ Maaliruiskun kuulaventtiili, 26839

 • 3M ID 7100228103
 • UPC 00051131268395

Maalari voi pysäyttää nesteen virtauksen maaliruiskuun kuulaventtiilillä.

Kiinnitetään paineilmatoimisen maaliruiskun letkun ja syöttöletkun väliin

Tiivisteet ovat yhteensopivia sekä vesiliukoisten että liuotinpohjaisten pinnoitteiden kanssa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Maalari voi pysäyttää nesteen virtauksen maaliruiskuun kuulaventtiilillä
 • Kiinnitetään paineilmatoimisen maaliruiskun letkun ja syöttöletkun väliin
 • Tiivisteet ovat yhteensopivia sekä vesiliukoisten että liuotinpohjaisten pinnoitteiden kanssa
 • Mahdollistaa maaliruiskun irrottamisen tai suutinpään vaihtamisen poistamatta painelähdettä käytöstä

3M™ Performance Maaliruiskun kuulaventtiili 3M™ Performance Maaliruiskun lisävaruste. Venttiili antaa maaliruiskun käyttäjälle mahdollisuuden pysäyttää maalin virtaus painelähteestä (säiliö tai pumppu) syöttöletkun päässä. Suositellaan käytettäväksi, jos maalari ei helposti pääse käyttämään painelähdettä. Kevyt ja helppo käyttää.

3M™ Performance Maaliruiskun kuulaventtiilin lisääminen antaa maalarille mahdollisuuden pysäyttää nesteen virtaus painesyöttöiseen 3M™ Performance Maaliruiskuun. Tämän venttiilin käyttö on suositeltavaa, kun maalari ei voi käyttää painelähdettä helposti (esim. maalari seisoo tikkailla tai säiliö on kaukana). Tämä kevyt venttiili on yhteensopiva sekä vesiliukoisten että liuotinpohjaisten pinnoitteiden kanssa. Venttiili kiinnittyy maaliruiskun kahvan alapäässä olevaan letkuun. Venttiilissä on uros- ja naaraskiinnitys. Neljäsosakäännöksellä toimiva hana on auki kohdistettuna rinnakkain letkun kanssa ja kiinni kohtisuoraan. Käytä 3M™ Performance Maaliruiskun kanssa, joka on innovatiivinen maalarille suunniteltu ratkaisu. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista ja on yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista sekä riittävän kestävä vaativiin teollisuusolosuhteisiin. Sen mukautuva rakenne antaa maalareille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai PPS astioita. Vaihdettavat suutinpäät mahdollistavat erilaisten pinnoitteiden levittämisen, ja maaliruisku tarjoaa uutta vastaavaa suorituskykyä jokaisella uudella suuttimella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Ilmankulutus (metrinen) 368.12 L/min
Käyttökohde Maalaus, Maalin ruiskutus, Pinnoitteen ruiskutus, Pinnoitus
Käyttöpaine (metrinen) 9.9974 bar
Materiaali Alumiini
Suuttimen halkaisija (metrinen) 33 mm
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Venttiili

Vastaavia Tuotteita