3M™ Performance Maaliruiskun paineletku, 26833

 • 3M ID 7100228105
 • UPC 00051131268333

Auttaa Performance Maaliruiskun muuntamisessa nopeasti painovoimatoimiseksi tai painesyöttö -järjestelmäksi

Kiinnittyy tukevasti maaliruiskun pohjaan ja tarjoaa paremman tasapainon ja hallinnan

Helppo kokoaminen tai vaihtaminen pikaliitoksella 3M™ Performance Paineilmapaineistettuihin suutinpäihin (HVLP)

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Auttaa Performance Maaliruiskun muuntamisessa nopeasti painovoimatoimiseksi tai painesyöttö -järjestelmäksi
 • Kiinnittyy tukevasti maaliruiskun pohjaan ja tarjoaa paremman tasapainon ja hallinnan
 • Helppo kokoaminen tai vaihtaminen pikaliitoksella 3M™ Performance Paineilmapaineistettuihin suutinpäihin (HVLP)
 • Kiinnittyy syöttöletkuun standardilla kierteellä
 • Letku kiinnitetään maaliruiskun runkoon vakauttavalla kannattimella
 • Läpinäkyvä paineilmaletku helpottaa puhdistamisen tarkistamista

3M™ Performance Maaliruiskun paineletku liitetään 3M™ Performance Maaliruiskuun painesyöttö käyttökohteissa. Nopean suutinpään ja painesyöttöletkun liitäntä. Kiinnittyy tukevasti maaliruiskun runkoon ja mahdollistaa paremman tasapainon ja hallinnan. Voidaan käyttää valinnaisen kuulaventtiilin kanssa maalin painesyötön hallitsemiseksi.

3M™ Performance Maaliruiskun paineletku liitetään 3M™ Performance Maaliruiskun syöttöletkuun, jotta voit käyttää jatkuvasti syöttävää painelähdettä (säiliö tai pumppu). Letkussa on pikaliitin, jonka avulla se voidaan liittää 3M™ Performance Maaliruiskun suuttimiin. Letkun toisessa päässä on standardi kierteinen liitäntä, jonka avulla se voidaan kiinnittää joko syöttöletkuun tai valinnaiseen kuulaventtiiliin. Letkun kierteitetyssä liitäntäpäässä on kannatin, joka kiinnittää letkun maaliruiskun kantaan liitintapilla. Liitos parantaa hallintaa ja letkuun kohdistuva rasitus vähenee. Lisäksi liitos parantaa maaliruiskun tasapainoa. Letku liitetään suutinpäähän nopealla neljäsosakierroksella, joten maaliruiskun valmistelu ja purkaminen sekä suutinten vaihtaminen on helppoa. Käytä 3M™ Performance Maaliruiskun kanssa, joka on innovatiivinen maalareille suunniteltu ratkaisu. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista ja on yksi alan kevyimmistä maaliruiskuista sekä riittävän kestävä vaativiin teollisuusolosuhteisiin. Sen mukautuva rakenne antaa maalareille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai PPS-astioita. Vaihdettavat suutinpäät mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden levittämisen ja tarjoaa uutta vastaavaa suorituskykyä jokaisella uudella suuttimella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 18.2 cm
Käyttökohde Maalaus, Maalin ruiskutus, Pohjuste
Letkun tyyppi Neste
Materiaali Yhdistelmämuovi
Sisähalkaisija (metrinen) 10.1 mm
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Letkusarja

Vastaavia Tuotteita