3M™ Performance Maaliruisku, 26832

 • 3M ID 7100228462
 • UPC 04054596831384

Kevyt iskunkestävä runko on valmistettu komposiittimateriaalista

Maaliruisku voidaan muuntaa nopeasti toimimaan joko paineilmatoimisten järjestelmien tai 3M™ PPS™ 2.0-maalinsekoitusjärjestelmän kanssa

Helposti vaihdettavien suutinten koko on 0.9–2.0

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kevyt iskunkestävä runko on valmistettu komposiittimateriaalista
 • Maaliruisku voidaan muuntaa nopeasti toimimaan joko paineilmatoimisten järjestelmien tai 3M™ PPS™ 2.0-maalinsekoitusjärjestelmän kanssa
 • Helposti vaihdettavien suutinten koko on 0.9–2.0
 • Suunniteltu mukavaksi
 • Yksinkertainen innovatiivinen rakenne varmistaa, että kunnossapidettäviä ja koottavia osia on vähemmän
 • 3M™ Performance Maaliruisku sisältää 3M™ Performance Maaliruiskun ja paineensäätimen

Kevyt ja helppokäyttöinen 3M™ Performance Maaliruisku on suunniteltu nykyaikaiselle maalarille. Maaliruiskua voidaan käyttää useiden erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamiseen joko painesäiliösyötöllä tai PPS maalausastialla. Maaliruiskun iskunkestävä komposiittirunko tekee siitä yhden kevyimmistä maaliruiskuista, mutta silti kestävän teollisuuden ja autoteollisuuden vaativiin olosuhteisiin.

3M™ Performance Maaliruisku on suunniteltu nykyaikaiselle maalarille ja tarjoaa teknikoille älykkäämmän työkalun. Maaliruisku on valmistettu iskunkestävästä komposiittimateriaalista, joka tekee ruiskusta yhden alan kevyimmistä ja riittävän kestävän vaativimpiin olosuhteisiin. Optimoitu rakenne ruiskun liipaisimesta kahvaan, jotta käyttö olisi koko päivän mahdollisimman miellyttävää erityisesti vaativissa maalaustehtävissä. Muunneltava rakenne antaa teknikoille mahdollisuuden käyttää paineistettua lähdettä tai yläsäiliötä. Paineistettu letku ja suutin mahdollistavat suurien määrien jatkuvan ruiskutuksen painesäiliöstä. Spot Repair -korjauksissa ja pienillä alueilla voit vaihtaa maaliruiskun käyttämään 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmää, ja valita sopivan astiakoon vastaamaan työn kokoa ja viimeistelyä. Yksinkertainen innovatiivinen rakenne varmistaa, että kunnossapidettäviä osia on vähemmän. Nopeasti vaihdettavien suutinten ansiosta maali ei koskaan kulje maaliruiskun läpi. Puhdistaminen on niinkin yksinkertaista, vain neulan kärjen pyyhkiminen ja suutinpään vaihtaminen, joka tarkoittaa, että maaliruiskua ei tarvitse purkaa tai upottaa liuottimeen. Saat uutta vastaavan maaliruiskun jokaisella kerralla, kun asennat uuden suuttimen. 3M™ Performance Suutinpäiden koot 0.9–2.0 mahdollistavat useiden erilaisten pinnoitteiden ruiskuttamisen pintamaaleista ja pohjusteista jopa liimoihin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Ilmankulutus (metrinen) 370 L/min
Käyttökohde Maalaus, Maalin ruiskutus, Pinnoitteen ruiskutus, Pinnoitus
Tuotemerkit 3M™