1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Kuulonsuojaus
 5. Korvatulppien annostelijat
 6. 3M™ One Touch™ Pro Korvatulppien jakelulaite, 391-0000

3M™ One Touch™ Pro Korvatulppien jakelulaite, 391-0000

 • 3M ID 7100064963
 • UPC 00078371668037

Annostelee tarkasti yhden korvatulpan kerrallaan

Annostelee korvatulpan suoraan käteen

Kestävää ABS-muovia haastaviin olosuhteisiin

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Annostelee tarkasti yhden korvatulpan kerrallaan
 • Annostelee korvatulpan suoraan käteen
 • Kestävää ABS-muovia haastaviin olosuhteisiin
 • Omalla jalustallaan seisova malli, jossa on myös seinäkiinnitysmahdollisuus; voidaan asentaa sisä- tai ulkotiloihin
 • Suojaa korvatulppia auringolta, tuulelta ja sateelta ulkotilakäytössä
 • Täyttötarve on helppoa arvioida etukäteen – keskellä edessä olevasta tarkistusikkunasta voidaan varmistaa, että korvatulpat eivät lopu kesken
 • Täyttäminen on nopeaa – jakelulaitteen täyttö on helppoa ja käy hetkessä
 • Saatavilla on täyttöpusseja, joiden ansiosta voit täyttää pullon uudelleen ja vähentää muovijätettä

3M™ E-A-R™ One Touch™ Pro korvatulppien jakelulaite on kätevä varuste työntekijöille, jotka siirtyvät paikasta toiseen. Yksinkertainen kiertoliike annostelee yhden korvatulpan kerrallaan tarkasti ja luotettavasti. Uudelleenkäytettävä jakelulaite omalla alustallaan tai seinäkiinnityksellä. Voidaan täyttää One Touch™ täyttöpakkauksilla, jotka sisältävät suosituimpia 3M™ E‑A‑R™ korvatulppia.

Käytännöllisen 3M™ E-A-R™ One Touch™ Pro korvatulppien jakelulaitteen ansiosta kuulonsuojaimet ovat helposti saatavilla meluisassa ympäristössä. Annostelee tarkasti yhden korvatulpan kerrallaan yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Säästä kustannuksia ja ympäristöä ja vähennä pakkausjätettä käyttämällä täyttöpakkauksia (pulloja tai pusseja) yksittäispakattujen tulppien sijaan. Jakelulaitetta voidaan käyttää omalla alustallaan tai se voidaan asentaa sisä- tai ulkoseinään. Säänkestävä, innovatiivinen muotoilu suojaa ulkotilassa annosteltavia korvatulppia auringolta, sateelta ja tuulelta. Pohjalevyssä on sadeveden poistoreiät. Valmistettu ABS-muovista, iskunkestävä pohjalevy jauhemaalatusta teräksestä. Pohjalevy on ostettavissa myös erikseen. Annostelija toimii luotettavasti erilaisissa lämpötiloissa. Se on tehty vaativiin olosuhteisiin ja toistuvaan käyttöön. Yksinkertaisen mittarin ansiosta näet yhdellä katsauksella, milloin annostelija on täytettävä. Pullo voidaan vaihtaa tarpeen mukaan, mutta käyttäjällä on myös mahdollisuus täyttää pullo korvatulppien täyttöpussilla. Täyttöpullon käyttäminen ja täyttäminen uudelleen tuottaa aiempaa vähemmän muovijätettä. Pullo- tai pussivaihtoehdon käyttö on nopeaa ja helppoa – täyttö vie vain pienen hetken.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Dielektrinen Ei
Kosteutta kestävä Kyllä
Kuulonsuojauksen tyyli Annostelija
Materiaali ABS
Metalli näkyvissä Ei
Määrä laatikossa 1
Nauhallinen Ei
Suositellut käyttökohteet Elektroniikka, Hionta, Hionta, Hitsaus, Kokoonpano, Komposiittiviimeistely, Koneoperaatiot, Laitoksen kunnossapito, Loppuviimeistely, Maalauksen valmistelu, Maalaus, Puhdistus, Purkaminen, Räjäytys
Suositeltu teollisuudenala Armeijan huolto, korjaus ja käyttö (MRO), Autoteollisuus, Elintarvikkeiden ja juomien valmistus, Kaivosteollisuus, Kuljetus, Lääketeollisuus, Metallinvalmistus, Rakennusteollisuus, Vene- ja laivateollisuus, Yleinen valmistus, Öljy ja kaasu
Tuotekoodi 391-0000
Tuotemerkit E-A-R™
Tuotesarjat One Touch
Tuotteen tyyppi Annostelija
Tuotteen väri Sininen