1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Putoamissuojaus
 5. Suljettu tila
 6. Taavetin puomit ja mastot
 7. 3M™ DBI-SALA® suljetun tilan ylemmät taavettivarret ja järjestelmät

3M™ DBI-SALA® suljetun tilan ylemmät taavettivarret ja järjestelmät

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Lyhyen ja pitkän ulottuvuuden taavettivarret, alapuomit ja täydelliset järjestelmät

Integroitu 22 kN:n puominkiinnityspiste

Putoamissuojaluokitus kaikissa siirtotaavettipuomin asennoissa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Lyhyen ja pitkän ulottuvuuden taavettivarret, alapuomit ja täydelliset järjestelmät
 • Integroitu 22 kN:n puominkiinnityspiste
 • Putoamissuojaluokitus kaikissa siirtotaavettipuomin asennoissa
 • Yhdistetään yhden tai kahden alemman puomin jatkeeseen
 • Integroitu toissijainen putoamissuojauksen kiinnityspiste
 • Sisäänrakennetut ensisijainen ja toissijainen vetopyörä
 • Pidike- ja nuppityyppinen säätö
 • Kevyt ja kestävä alumiinirakenne
 • Käytetään suuren kapasiteetin (HC) siirrettävien ja kiinteiden 3M™ DBI-SALA® -jalustojen kanssa

3M™ DBI-SALA® suuren kapasiteetin taavettijärjestelmät on suunniteltu kulkuaukkojen ja suljettujen tilojen sisäänpääsyn ja nostamisen sovelluksiin Taavettivarsi on valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten erittäin lujasta alumiinista. Taavetti kääntyy pelastamisen helpottamiseksi, ja siinä on säätö vapaan korkeuden rajoituksia varten. Taavettivarsi mukautuu sopimaan monenlaisiin vakiokulkuaukkoihin. Saatavilla on monia muita siirrettäviä ja kiinteitä jalustoja, jotka sopivat kaikkiin työmaan tarpeisiin.

Käytä 3M™ DBI-SALA® -taavettivarsia yhdessä 3M™ DBI-SALA® -taavettijalustojen kanssa osana suljetun tilan pelastus- ja työjärjestelmää. Taavettijärjestelmä on valmistettu pääasiassa kustomoidusta pursotetusta alumiinista ja viimeistelty hyvin näkyvällä vihreällä ja kiiltävän mustalla jauhepinnoitteella. Kokoonpanon rakenne on modulaarinen, ja tämä mahdollistaa sen jakamisen pienempiin ja kevyempiin osiin kuljetusta ja säilytystä varten. Tämä modulaarisuus mahdollistaa myös saumattoman yhteensopivuuden pitkän ja lyhyen ulottuvuuden taavettivarsikokoonpanojen kanssa. Sekä taavettivarren korkeus että ulottuvuus ovat säädettävissä, ja varsi voidaan lukita tukevasti tapeilla, jotka kiinnitetään katkeamista ja murtumista estävillä liitosköysillä. Uusi rakenne tekee taavetin korkeuden säätämisestä kaksi kertaa nopeampaa kuin aiemmissa 3M™ DBI-SALA® -malleissa. Neljä itsenäistä standardin EN 795:2012 mukaista ankkuripistettä putoamisen estämiseen. Laajennusosa tukee useamman käyttäjän putoamisen estoa enintään kahden käyttäjän osalta, kun yksi käyttäjä painaa enintään 140 kg. Yksikkö täyttää CEN/TS 16415:2013 -standardin vaatimukset. Varsi täyttää konedirektiivin manuaalisen nostamisen 2006/42EC-standardin vaatimukset materiaalin käsittelyn osalta. Suurin kapasiteetti on 205 kg siirrettäville jalustoille ja 340 kg kiinteille jalustoille, kun soveltuvat laitteet on asennettu. Standardin EN 1496:2012 vaatimusten mukaiset pelastustyöt ovat myös mahdollisia, kun yksikköä käytetään muiden hyväksyttyjen 3M-pelastuslaitteiden kanssa. Kaikki DBI™ SALA® HC -jalustat on suunniteltu käytettäviksi yhdessä suuren kapasiteetin 3M™ DBI-SALA® taavettivarsien kanssa, ja ne muodostavat yhdessä täydellisen suljettujen tilojen pelastus- ja työjärjestelmän. Kun kyseessä on pääsy suljettuun tilaan tai suljetun tilan pelastustyö, on ensiarvoisen tärkeää, että laitteisto toimii täydellisesti ja nopeasti. 3M tarjoaa laajan valikoiman pelastus- ja laskeutumisjärjestelmiä, joita on testattu vuosikymmeniä kentällä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.