3M™ Painovoimatoiminen suutinpää HVLP täyttöpakkaus

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Nopeasti vaihdettavien suutinteen koot ovat 0.9–2.0 erilaisille teollisuuden ja autoteollisuuden pinnoitteille

Uuden maaliruiskun teho suutinpään vaihdolla

Käytä yksinomaan 3M™ Paineilmapaineistetun maaliruiskun ja 3M™ PPS™ 2.0-sarjan maalinsekoitusjärjestelmän kanssa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Nopeasti vaihdettavien suutinteen koot ovat 0.9–2.0 erilaisille teollisuuden ja autoteollisuuden pinnoitteille
 • Uuden maaliruiskun teho suutinpään vaihdolla
 • Käytä yksinomaan 3M™ Paineilmapaineistetun maaliruiskun ja 3M™ PPS™ 2.0-sarjan maalinsekoitusjärjestelmän kanssa
 • Erinomainen maalauskuvion hallinta, atomisaatio ja siirtotehokkuus
 • Suutinten koot: 0.9, 1.2, 1.3, 1.4, 1.6, 1.8, ja 2.0

3M™ Painovoimatoimiset suutinpäät (HVLP) tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn pinnoitteille, mukaan lukien maalit, kirkaslakat ja pintakerrokset. Vaihdettavat suuttimet on valmistettu yksinomaan painovoimakäyttöisiin käyttökohteisiin yhdessä 3M™ Performance Maaliruiskujärjestelmän ja 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmän kanssa. Suuttimet tarjoavat uutta vastaavan suorituskyvyn jokaisen suuttimen vaihdon jälkeen.

3M™ Performance Maaliruiskujärjestelmästä tekee erityisen nopeasti vaihdettavien suutinten sisältämä teknologia. Koska maali ja pinnoitteet kulkevat vain suutinpään läpi, saat uutta vastaavan maaliruiskun jokaisen suuttimen vaihdon jälkeen. Saat huippuluokan maaliruiskulta odottamasi maalauskuvion, atomisaation ja siirtotehokkuuden – kaikki tämä mahdollistaa yhtenäisemmän suorituskyvyn jokaiselle työlle ja joka päivä. 3M™ Painovoimakäyttöisen HVLP suutinpäistä on saatavana koot 0.9, 1.2, 1.3, 1.4, 1.6, 1.8 ja 2.0 useille eri teollisuuden ja autoteollisuuden pinnoitteille, mukaan lukien suuren viskositeetin pinnoitteet, ruiskutettavat täyteaineet, pohjusteet, tiivisteaineet, liuotinpohjaiset maalit, vesipohjaiset maalit ja kirkaslakat. Vaihdettavia suuttimia käytetään yksinomaan painovoimakäyttöisen 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan maalinsekoitusjärjestelmän kanssa, joka auttaa vähentämään hukkaa, sotkua ja epäpuhtauksia perinteisiin järjestelmiin verrattuna. Voit unohtaa maaliruiskun purkamisen ja liuottimiin upottamisen. Täydellinen integroitu järjestelmä on ratkaisu nopeampaan puhdistukseen. Suutinpäät kiinnitetään 3M™ Performance Maaliruiskuun, ja ne kiinnitetään erityisellä lukitusrenkaalla. Vaihtamiseen ei vaadita mitään työkaluja. Sinun tarvitsee vain irrottaa suutin maaliruiskusta ja puhdistaa suutinpää tai vaihtaa se, jotta maaliruiskusi toimii kuin uusi.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Sisähalkaisija (metrinen) 1,4 mm, 1,6 mm, 1,8 mm, 0,9 mm, 2 mm, 1,2 mm, 1,3 mm
Tuotteen väri Oranssi, Violetti, Läpinäkyvä, Valkoinen, Punainen, Sininen, Vihreä
Tuotteen tyyppi Suutinpään täyttöpakkaus