3M™ Paineilmapaineistettu suutinpää HVLP täyttöpakkaus

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Voit vaihtaa nopeasti suuttimen kooksi 0.9, 1.1, 1.4, 1.8 tai 2.0 erilaisille teollisuuden ja autoteollisuuden pinnoitteille

Suuttimet kiinnittyvät maaliruiskuun ja sen letkuun helposti ilman muita työkaluja

Uuden maaliruiskun teho suutinpään vaihdolla

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 1MB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Voit vaihtaa nopeasti suuttimen kooksi 0.9, 1.1, 1.4, 1.8 tai 2.0 erilaisille teollisuuden ja autoteollisuuden pinnoitteille
  • Suuttimet kiinnittyvät maaliruiskuun ja sen letkuun helposti ilman muita työkaluja
  • Uuden maaliruiskun teho suutinpään vaihdolla
  • Erinomainen maalauskuvion hallinta, atomisaatio ja siirtotehokkuus
  • Käytä yksinomaan 3M™ Performance Maaliruiskun kanssa

3M™ Paineilmapaineistetut suutinpäät (HVLP) tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn pinnoitteille, mukaan lukien maalit, pohjusteet, värimassat, pintamaalit, kirkaslakat ja liimat. Vaihdettavat suuttimet on valmistettu yksinomaan painesyöttökäyttökohteisiin käytettäessä 3M™ Performance Maaliruiskua, joka tarjoaa uutta vastaavan suorituskyvyn jokaisen suuttimen vaihdon jälkeen.

3M™ Performance Maaliruiskujärjestelmästä tekee erityisen nopeasti vaihdettavien suutinten sisältämä teknologia. Koska maali ja pinnoitteet kulkevat vain suutinpään läpi, saat uutta vastaavan maaliruiskun jokaisen suuttimen vaihdon jälkeen. Saat huippuluokan maalauskuvion, atomisaation ja siirtotehokkuuden – nämä mahdollistavat yhtenäisemmän suorituskyvyn jokaiselle työlle, joka päivä. 3M™ Performance paineilmapaineistetun (HVLP) suutinpään täyttöpakkaukset ovat saatavana 0.9, 1.1, 1.4, 1.8 ja 2.0 kokoisina useille eri teollisuus- ja autoalan pinnoitteille, mukaan lukien suuren viskositeetin pinnoitteet, ruiskutettavat täyteaineet, pohjusteet, tiivisteaineet, yksikomponenttiset pinnoitteet, liuotinpohjaiset maalit, vesipohjaiset maalit ja kirkaslakat. Vaihdettavia suuttimia käytetään yksinomaan 3M™ Performance Maaliruiskujärjestelmän kanssa, ja suutin liitetään syöttöletkuun jatkuvaa paineastiasta tai -säiliöstä tapahtuvaa syöttöä varten. Suutinpäät liitetään 3M™ Performance Maaliruiskun letkuun, ja kiinnitetään maaliruiskuun lukitusrenkaalla. Vaihtamiseen ei vaadita mitään työkaluja. Sinun tarvitsee vain irrottaa suutin maaliruiskusta ja puhdistaa suutinpää tai vaihtaa se, jotta maaliruiskusi toimii kuin uusi.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Sisähalkaisija (metrinen) 1,8 mm, 2 mm, 0,9 mm, 1,1 mm, 1,4 mm
Tuotteen väri Läpinäkyvä, Punainen, Valkoinen, Keltainen, Oranssi
Tuotteen tyyppi Suutinpään täyttöpakkaus

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).